HomeHL-GreeceΟι συναντήσεις του Κασσελάκη για την επόμενη μέρα – Ποιους «έκλεψε» από το στρατόπεδο της Αχτσιόγλου

Οι συναντήσεις του Κασσελάκη για την επόμενη μέρα – Ποιους «έκλεψε» από το στρατόπεδο της Αχτσιόγλου

Ποιους βλέπει στο στρατηγείο του - Όλο το παρασκήνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με κύριο θέμα την Κυριακή που θα διεξαχθεί ο β΄γύρος των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ και για να αναλύσει τη στρατηγική της επόμενης μέρας, η οποία θα καθοριστεί με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει στις κάλπες.

Οι συσκέψεις πραγματοποιούνται σε διαφορετικό κτήριο από εκείνο που παρακολούθησε την πρώτη εκλογική διαδικασία και γίνονται σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» οι συζητήσεις είναι διευρυμένες με τη συμμετοχή περίπου 70 με 77 ατόμων, ενώ πέρα από συνεργάτες του, λαμβάνουν μέρος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά, το απόγευμα της Τρίτης έγινε σύσκεψη από τις 19.00 μέχρι και τις 21.00, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι παρευρισκόμενοι «εντυπωσιάστηκαν με την αποτελεσματικότητα της συνάντησης».

Με βάση πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, στη σύσκεψη συμμετείχαν τα εξής στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Παύλος Πολάκης

Θεοδώρα Τζάκρη

Γιώργος Τσίπρας

Δώρα Αυγέρη

Νατάσα Γκαρά

Βασίλης Κόκκαλης

Πέτρος Παππάς

Χαρά Καφαντάρη

Ελένη Αυλωνίτου

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Ράνια Θρασκιά

Άννα Βαγενά

Ραλλία Χρηστίδου

Οι «μεταγραφές» από την Αχτσιόγλου

Μετά την νίκη που κατέγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στον α΄γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια στελέχη αποφάσισαν να τον υποστηρίξουν, με ορισμένα να αλλάζουν στρατόπεδο, καθώς μέχρι πρότινος ήθελαν την Έφη Αχτσιόγλου να αναλαμβάνει τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News ανέφερε ότι οι τρεις «μεταγραφές» στον Κασσελάκη από τη μεριά της συνυποψήφιας του, είναι οι εξής:

Γιώργος Καραμέρος

Έλενα Ακρίτα

Χάρης Μαμουλάκης

Ακόμη, η εκπομπή του Mega επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει η πιθανότητα ακόμη δύο στελέχη που στηρίζουν την Αχτσιόγλου, να δηλώσουν πίστη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι 8 «καλεσμένοι» τη βραδιά των εκλογών

Η υποψηφιότητα του Κασσελάκη μπορεί να έσκασε ως «κεραυνός εν αιθρία» στα πολιτικά δρώμενα και δε του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο από τον α΄γύρο υπήρξαν στελέχη που τον προσέγγισαν και μάλιστα παρακολούθησαν τα αποτελέσματα μαζί του.

Πρόκειται για 8 άτομα, τα οποία παρακολούθησαν τις εκλογές μαζί με το επιτελείο Κασσελάκη και είναι τα εξής:

Χαρά Καφαντάρη

Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ευάγγελος Αποστολάκης

Θάνος Μωραΐτης

Δώρα Αυγέρη

Γιώργος Τσίπρας

Ραλλία Χρηστίδου

Πέτρος Παππάς

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση