HomeΚΡΗΤΗΓενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Ηρακλείου

Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Ηρακλείου

Η 2η Γενική Συνέλευση των μελών της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 2η Γενική Συνέλευση των μελών της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.
Κύριο θέμα της Συνέλευσης αποτέλεσε η τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του Καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας, με σκοπό τη σύννομη και ορθότερη λειτουργία και εκπλήρωση των καταστατικών στόχων της Ενεργειακής Κοινότητας.

Η Ενεργειακή Κοινότητα ΤΟΕΒ Ηρακλείου αποτελεί μία εκ των τεσσάρων Ενεργειακών Κοινοτήτων που έχουν συσταθεί με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των ΤΟΕΒ της Κρήτης, μέσω του μοντέλου ενεργειακού συμψηφισμού. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και διάλογος σχετικά με την εξέλιξη χωροθέτησης και αδειοδότησης των φωτοβολταϊκών έργων της Ενεργειακής Κοινότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των οκτώ ΤΟΕΒ της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Επίσης συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης και η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Ειρήνη Χουδετσανάκη, οι οποίοι έχουν οριστεί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης στην Ενεργειακή Κοινότητα ΤΟΕΒ Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση