HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε τους εργαζόμενους της ΔΕΠΑΝΑΛ συναντήθηκε η Μαρία Καναβάκη

Με τους εργαζόμενους της ΔΕΠΑΝΑΛ συναντήθηκε η Μαρία Καναβάκη

Εργασιακά θέματα αλλά και ζητήματα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου απασχόλησαν τη συνάντηση με την υποψήφια Δήμαρχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την αναγκαιότητα να μπει ένα τέλος στην ανασφάλεια των συμβασιούχων στο Δήμο Ηρακλείου και δη στις υπηρεσίες της ΔΕΠΑΝΑΛ, ενημέρωσαν την υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, ο Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, Μιχάλης Ριζικιανάκης και μέλη της διοίκησης.

Οι εργαζόμενοι, σε εγκάρδιο κλίμα, έθεσαν ευθέως το ζήτημα με το αβέβαιο εργασιακό καθεστώς που βιώνουν, όπως και θέματα λειτουργίας της Εταιρείας.

depanal-kanavaki

Αναγνώρισαν τη συνδρομή και τη στήριξη που τους παρείχε η υποψήφια Δήμαρχος, όποτε υπήρξε ανάγκη κατά το παρελθόν από τη θέση της Αντιδημάρχου Ηρακλείου, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο να λυθεί το πρόβλημα των εργαζομένων, με πρωτοβουλία της επόμενης Δημοτικής Αρχής.

Οι εργαζόμενοι έβαλαν στο τραπέζι και τα θέματα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, ενώ η υποψήφια Δήμαρχος ανέφερε ότι απαιτείται σοβαρή αντιμετώπιση και με τη συνεργασία που θα έχει μαζί τους, εφόσον οι Ηρακλειώτες την εμπιστευτούν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, επισήμανε ότι θα αναζητηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων προσέφερε στην κ. Καναβάκη ένα βιβλίο και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση