HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Ξέχασαν 4χρονη σε σχολικό λεωφορείο για μισή ώρα – Είχε αποκοιμηθεί

Πάτρα: Ξέχασαν 4χρονη σε σχολικό λεωφορείο για μισή ώρα – Είχε αποκοιμηθεί

Οι γονείς της δεν έχουν προβεί σε καταγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Καστρίτσι της Πάτρας, καθώς ένα 4χρονο κορίτσι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε πούλμαν, την Πέμπτη (14/9).

Το παιδί που φοιτά στο Πειραματικό Νηπιαγωγείο της περιοχής βρισκόταν στο λεωφορείο που εκτελεί χρέη σχολικού. Σύμφωνα με το pelop.gr το 4χρονο κοριτσάκι του νηπιαγωγείου αποκοιμήθηκε στο κάθισμα, με αποτέλεσμα όταν το λεωφορείο έφτασε στο σχολείο και κατέβηκαν όλα τα παιδιά, αυτό να μείνει μέσα χωρίς κάποιος να το αντιληφθεί.

Σύμφωνα με καταγγελία γονέα στην τοπική εφημερίδα, ο οδηγός αναχώρησε από το σχολικό συγκρότημα και στάθμευσε το λεωφορείο, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του νηπίου.

Άρχισε να χτυπά τα παράθυρα

Το 4χρονο κοριτσάκι ξύπνησε μετά από λίγο και έντρομο, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε ένα άδειο λεωφορείο, το οποίο είχε σταθμεύσει κοντά στο σχολικό συγκρότημα. Άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα και για καλή του τύχη, το είδε μια περαστική γυναίκα, η οποία ενημέρωσε αμέσως το σχολείο και τις αρχές.

Παράλληλα, ενημερώθηκε και ο οδηγός, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο λεωφορείο και έσπευσε αμέσως να ανοίξει τις πόρτες για να βγει το παιδί.

Φυσικά ενημερώθηκε η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου για το περιστατικό αλλά και οι γονείς, οι οποίοι βρέθηκαν αμέσως κοντά στο παιδί τους.

Το περιστατικό το επιβεβαίωσε και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Νίκος Κλάδης, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι έχει γίνει έγγραφη αναφορά από την προϊστάμενη του νηπιαγωγείου.

«Το παιδί έμεινε στο σχολικό για περίπου μισή ώρα και ευτυχώς, το φύλαξε ο Θεός που δεν έμεινε περισσότερο, ώστε να έχουμε άλλες συνέπειες» δήλωσε ο ίδιος.

«Γνωρίζω το περιστατικό ωστόσο δεν έχουμε κάτι, καθώς δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία οι γονείς» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Πειραματικού, Χάρης Τσιτσίκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση