HomeHL-9Λιβύη: Η Γλυκερία και η Εύη λίγο πριν το φρικτό τροχαίο

Λιβύη: Η Γλυκερία και η Εύη λίγο πριν το φρικτό τροχαίο

Συνολικά πέντε Έλληνες έχασαν τη ζωή τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη έχει σκορπίσει στη χώρα ο θάνατος πέντε Ελλήνων, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε χθες η χώρα για τους πλημμυροπαθείς της Λιβύης, μετά την εμπλοκή του οχήματος που τους μετέφερε σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, τη ζωή τους έχασαν οι δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς, παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος.

c130_1

Οι δύο Ελληνίδες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο, ήταν η Γλυκερία Μεμεκίδου και η Ευαγγελία Ανδρεαδάκη.

nosileutries_libya
Η Γλυκερία Μεμεκίδου (αριστερά) και η Εύη Ανδρεαδάκη (δεξιά)

Κατά πληροφορίες, η Πλωτάρχης Γλυκερία Μεμεκίδου εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Ογκολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ενώ η σμηναγός Εύη Ανδρεαδάκη ήταν νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Συντετριμμένοι από το φριχτό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λιβύη όπου έχασε την ζωή της η 40χρονη Κρητικιά στρατιωτικός και τέσσερα ακόμα άτομα, εμφανίζονται οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς κανένας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η ελληνική αποστολή που πήγε για ανθρωπιστική βοήθεια στην Λιβύη ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση