HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρωμένη πρόταση για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στα Μάλια

Ολοκληρωμένη πρόταση για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στα Μάλια

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε μία ρεαλιστική πρόταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στα Μάλια καταθέτει η Δημοτική Αρχή Χερσονήσου και για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες διαμορφώνεται ένα ρεαλιστικό πλαίσιο για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας.

Η πρόταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου με φορείς και κατοίκους των Μαλίων, ανοίγοντας τον φάκελο για τη δρομολόγηση αθλητικών εγκαταστάσεων που θα απαντούν στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

«Αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών που θα αποτελούν ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας και θα καλύπτουν τις ανάγκες σε αθλητικές δραστηριότητες. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη στήριξη του μαζικού αθλητισμού που αποτελεί κομβικό συστατικό αναβάθμισης της ποιότητας ζωής», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

olokliromeni-protasi-gia-ena-sygchrono-athlitiko-kentro-sta-malia-2

Την παρουσίαση της πρότασης έκανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Αναστασάκης σημειώνοντας πως πρόκειται για τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στα Μάλια που έχει κατατεθεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Η πρόταση περιλαμβάνει την επέκταση του γηπέδου των Μαλίων, τη διαμόρφωση ταρτάν και πλήρως αναβαθμισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παραπλεύρως του αθλητικού κέντρου, προβλέπεται να κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο Μαλίων για το οποίο έχουν εξασφαλιστεί 2.000.000 ευρώ και έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης.

Με την ολοκλήρωση του κλειστού και του αθλητικού κέντρου, τα Μάλια θα αποκτήσουν έναν σύγχρονο πυρήνα αθλητικών εγκαταστάσεων που θα απαντούν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για τις επόμενες δεκαετίες.

«Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε δημόσια διαβούλευση μία συγκεκριμένη πρόταση για το αθλητικό κέντρο των Μαλίων με ένα ρεαλιστικό σχέδιο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά», δήλωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Αναστασάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση