HomeΕΛΛΑΔΑΑποστολάκης για Κασσελάκη: Ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε μια λάθος έκφραση για την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας

Αποστολάκης για Κασσελάκη: Ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε μια λάθος έκφραση για την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει δυνατότητες, έχει πρόθεση να κάνει καλό στη χώρα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις χθεσινές εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής Επικρατείας και πρώην υπουργός του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως είπε τον γνώρισε προεκλογικά κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας. «Είναι αριστερών θέσεων», είπε.

«Με την εμφάνιση του Κασσελάκη, εμφανίστηκε ένα νέο ενδιαφέρον για τις εκλογές. Θεώρησαν ότι είναι κάτι νέο ότι υπάρχει μια ελπίδα», ανέφερε.

Ερωτώμενος για τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, είπε ότι «ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε μια λάθος έκφραση. Εκείνο που κρατάμε, είναι ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, η θητεία είναι πολύ σημαντική προσφορά και συντελεστής στην ισχύει των Ενόπλων δυνάμεων. Εκείνο που πρέπει να δούμε, είναι πώς θα είναι πιο αποδοτική και στη χώρα και στους στρατιώτες».

«Να μας πει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με μια ανακοίνωση τι έγινε», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης αναφερόμενος στην τραγωδία στη Λιβύη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση