HomeΚΡΗΤΗΜποκέας: «Διεθνούς ακτινοβολίας, οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες»

Μποκέας: «Διεθνούς ακτινοβολίας, οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες»

Στην τελετή λήξης των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι 3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες πέρασαν χθες στην ιστορία. Έμειναν όμως 1.131 χαμόγελα από τους αθλητές και εκπροσώπους των 26 χωρών που συμμετείχαν στην τεράστια αυτή διεθνούς ακτινοβολίας διοργάνωση, ενεργό μέρος της οποίας ήταν το Μαλεβίζι. Χρειάστηκαν περισσότεροι από 24 μήνες επίμονης δουλειάς από όλους μας: τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Ηράκλειο, το Μαλεβίζι και τη Χερσόνησο, τη Διεθνή μεσογειακή Επιτροπή και φυσικά την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, όμως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο συντοπίτη μας Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, για την εξαιρετική του πρωτοβουλία διεκδίκησης της διοργάνωσης στη χώρα και το νησί, πρωτοβουλία που στηρίξαμε θερμά από την πρώτη στιγμή.

Θερμά ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους Δημάρχους Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο για την αγαστή μας συνεργασία, τον Πρόεδρο Νίκο Νταμπακάκη, τον Εκτελεστικό Διευθυντή Νίκο Προβιά και όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων για την άριστη διεξαγωγή, όπως επίσης στους εθελοντές, τους τεχνικούς και διοικητικούς συνεργάτες και όλους όσοι βοήθησαν για να γίνουν πράξη οι καλύτεροι Μεσογειακοί Αγώνες της ιστορίας. Το Μαλεβίζι απέδειξε έμπρακτα ότι μπορεί και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η Κρήτη στο επίκεντρο, ο τόπος μας μπροστά. Συνεχίζουμε»!

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την τελετή λήξης των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, όπου έδωσε το παρών με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Γιάννη Βαμβουκα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά και των μελών της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για την άψογη συνεργασία και την επιτυχή διεξαγωγή των αγωνισμάτων του τριάθλου και της θαλάσσιας αετοσανίδας (Kiteboarding) στην παραλία της Αμμουδάρας.

Αμέσως μετά το χορευτικό δρώμενο που είχε ετοιμάσει το Λύκειο Ελληνίδων για την τελετή λήξης των αγώνων, αθλητές, οργανωτική επιτροπή εκπρόσωποι αρχών και φορέων έγιναν μία τεράστια αγκαλιά, χορεύοντας τον κρητικό σιγανό, αποχαιρετώντας έτσι τους μεγάλους πρωταγωνιστές των αγώνων: τους αθλητές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση