HomeHL-GreeceΕκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη προσέλευση στις κάλπες – Ψηφίζουν 250 άτομα το λεπτό

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη προσέλευση στις κάλπες – Ψηφίζουν 250 άτομα το λεπτό

Τι γίνεται στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ρεκόρ του Αλέξη Τσίπρα στην προσέλευση ψηφοφόρων στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα σπάσουν οι σημερινές.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στις εσωκομματικές εκλογές ψηφίζουν περισσότερα από 250 μέλη το λεπτό από νωρίς το πρωί.

Η προσέλευση αυτή θεωρείται πρωτοφανής καθώς μέχρι τις 10:30 είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 26.000,  ενώ κατά εκτιμήσεις αυτήν την ώρα το νούμερο προσεγγίζει τις 75.000, με το 23% να είναι είναι νέα μέλη.

Ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση καταγράφεται  στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ μεγάλη είναι η προσέλευση και στην Κρήτη.

Η… ανεξάρτητη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Πρόβλημα στην όλη διαδικασία αποτέλεσε η επιλογή της οργάνωσης Θέρμης στον Τρίλοφο. Εκεί οι κάλπες δεν άνοιξαν στις 8 το πρωί, ούτε πρόκειται να κλείσουν στις 8 το βράδυ όπως προβλέπεται από τη διαδικασία του κόμματος.

Η τοπική οργάνωση μελών αποφάσισε αυθαίρετα η διαδικασία εκλογής να κρατήσει για τρεις ώρες. Δηλαδή από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα προσέλθει σήμερα στις κάλπες χωρίς κάμερες και φωτογράφους αφού θεωρεί ότι είναι η μέρα των υποψηφίων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση