HomeΕΚΛΟΓΕΣΛαϊκή Συσπείρωση: Περιοδεία κλιμακίου στη λαϊκή αγορά των Πατελών

Λαϊκή Συσπείρωση: Περιοδεία κλιμακίου στη λαϊκή αγορά των Πατελών

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησαν με πολλούς εργαζόμενους, κατοίκους και αγροτοπαραγωγούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη λαϊκή αγορά των Πατελών περιόδευσε το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη πολυπληθές κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ηρακλείου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Δημήτρη Δουλουφάκη.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησαν με πολλούς εργαζόμενους, κατοίκους και αγροτοπαραγωγούς της λαϊκής αγοράς για τα πολυάριθμα προβλήματα, με επίκεντρο την αυξανόμενη ακρίβεια που τσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους παραγωγούς.

Επισήμαναν μάλιστα το ρόλο της τοπικής διοίκησης που και αυτή από πλευράς της επιβαρύνει επιπλέον το λαϊκό εισόδημα, καθώς δεν εξασφαλίζει την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών του λαού του Ηρακλείου, όπως το νερό, τη δωρεάν πρόσβαση σε πολιτισμό, αθλητισμό, παιδικούς σταθμούς, αναψυχή, ενώ οι δημότες του Ηρακλείου πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη.

las-sti-laiki-agora-patelon-2

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, όπως και των υπόλοιπων επίδοξων δημάρχων και των παρατάξεών τους, αποτελεί η ικανοποίηση των συμφερόντων του εμπορικού, κατασκευαστικού και τουριστικού κεφαλαίου και όχι οι ανάγκες των Ηρακλειωτών.

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ηρακλείου και στην περιφέρεια, για να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής!

las-sti-laiki-agora-patelon-3

Όπως τόνισαν, στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να χάσουν δυνάμεις τα ψηφοδέλτια που άμεσα ή έμμεσα στηρίζονται από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αλληλοϋποστηρίζονται μεταξύ τους, επιλέγουν τη στήριξη της κερδοφορίας και των επενδύσεων λίγων επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Μόνο με ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση» την επομένη των εκλογών, σε δήμο και Περιφέρεια, η ψήφος των εργαζόμενων, των λαϊκών οικογενειών, δεν θα πάει χαμένη και θα ισχυροποιήσει την εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση για να διεκδικήσει ο λαός την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του. Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει». Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»! –

las-sti-laiki-agora-patelon-1

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση