HomeHL-TOPΑναστάτωση στον Προφήτη Ηλία: Η καταγγελία για πυροβολισμούς και οι αλληλομηνύσεις

Αναστάτωση στον Προφήτη Ηλία: Η καταγγελία για πυροβολισμούς και οι αλληλομηνύσεις

Τρεις συλλήψεις – Αναζητείται ένας άνδρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι χρόνιες διαφορές που έχουν δύο οικογένειες φαίνεται πως προκάλεσαν ξανά προβλήματα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η αρχή του νέου… επεισοδίου σημειώθηκε όταν ένας 47χρονος – γνωστός στις αρχές – πήγε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα πυροβολισμών από μέλη της «αντίπαλης» οικογένειας.

Μάλιστα, κατέθεσε πως ο ίδιος περνώντας από έναν δρόμο για να επιστρέψει στο σπίτι του συνάντησε τον 40χρονο ο οποίος άνοιξε πυρ και τον πυροβόλησε χωρίς να τον τραυματίσει. Λίγη ώρα αργότερα, ο 47χρονος φεύγει από το σπίτι και πάλι ο 40χρονος τον πυροβολεί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και προχώρησαν σε έρευνα ωστόσο δεν βρήκαν κανέναν κάλυκα ενώ και από το οπτικό υλικό που συνέλεξαν δεν είδαν κάτι ύποπτο.

Παράλληλα, συνέλαβαν τον 40χρονο ο οποίος στην κατάθεσή του αρνήθηκε τα πάντα καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του 47χρονου για ψευδή καταγγελία ενώ παράλληλα ανέφερε πως τόσο το «φερόμενο ως θύμα» όσο και ένας συγγενής του έχουν όπλα.

Οι αρχές αφού συνέλαβαν τον 47χρονο προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν μία καραμπίνα αλλά και κάποιες σφαίρες. Ο 47χρονος είχε άδεια κατοχής για το όπλο αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας.

Την ίδια ώρα πήγαν και στο σπίτι του συγγενή του 47χρονου αλλά δεν τον βρήκαν εκεί ενώ συνέλαβαν έναν 23χρονο άνδρα καθώς φαίνεται πως τον βοήθησε να διαφύγει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση