HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο Παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και ν. Ηρακλείου ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Στο Παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και ν. Ηρακλείου ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Αξίζει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοήθειας» στο πάρκο Γεωργιάδη, που διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και ν. Ηρακλείου, επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

Τον Αλέξη Καλοκαιρινό υποδέχθηκε στο Παζάρι η Πρόεδρος Μαίρη Παχιαδάκη μαζί με μέλη του Συνδέσμου, αναλύοντας και τον στόχο αυτής της δράσης, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση των ανθρωπιστικών σκοπών που υπηρετεί με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια ο Σύνδεσμος. Ο Αλέξης Καλοκαιρινός από την πλευρά συνεχάρη για μια ακόμη φορά τα μέλη για την έντονη αλλά και αποτελεσματική δραστηριότητά τους, υπενθυμίζοντας αυτό που είχε τονίσει και στην πρόσφατη συνάντησή τους στα γραφεία του Συνδέσμου: Η πρόληψη και η καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών καθώς και η υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο, αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του «Δικαίωμα στην Πόλη».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοήθειας» στο πάρκο Γεωργιάδη συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 21:00. Στο Παζάρι διατίθενται χρήσιμα αντικείμενα, που αν και μεταχειρισμένα παραμένουν χρηστικά και σε εξαιρετική κατάσταση. Αντικείμενα όπως διακοσμητικά, κουζινικά, κεντήματα, κοσμήματα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, βιβλία, μικροέπιπλα κλπ., εκτός ειδών ένδυσης και υπόδησης, θα γίνονται δεκτά ως προσφορές από φίλες και φίλους του Συνδέσμου και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Παζαριού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση