HomeHL-9Πειραιάς: «Δεν θα πείτε ότι τον σπρώξατε»

Πειραιάς: «Δεν θα πείτε ότι τον σπρώξατε»

 Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον πλοίαρχο του Blue Horizon να δίνει οδηγίες για την ανάκριση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη που έπεσε από τον καταπέλτη του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά αφού δέχθηκε σπρώξιμο από τα μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega ακούγεται ο πλοίαρχος να ζητά όλα να είναι τακτοποιημένα πριν το πλοίο επιστρέψει στον Πειραιά, ενώ δίνει οδηγίες στα μέλη του πληρώματος για την ανάκριση που θα ακολουθήσει.

Η καθοδήγηση από τον πλοίαρχο

Πλοίαρχος: Έχουμε κάνει ανακοίνωση ότι κατόπιν εντολής του λιμεναρχείου Πειραιώς, το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι.  Σε πέντε λεπτά φτάνουμε. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, έτσι μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τι… δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να ξέρω τι είδα…εγώ αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί…να το δούμε.

Πλοίαρχος: Με το που θα μπουν μέσα εδώ θα πάμε κατευθείαν για ανάκριση.

Πλοίαρχος: Με το που ανοίγουμε τον καταπέλτη, θα φτάσουν τα κλιμάκια κατευθείαν από το λιμεναρχείο. Σίγουρα θα είσαι εσύ- εσύ, ποιος άλλος ήταν εδώ;

Πλήρωμα: Ο Β… είχε φύγει.

Πλοίαρχος: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει τον καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε, ερχότανε… να μπει

Πλήρωμα: Τον απωθήσαμε…

Πλοίαρχος: Όχι τον σπρώξαμε, με φωνές (σ.σ. τον απωθήσατε). Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα…σηκωθήκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος, ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω και έβλεπε που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μη σας απολύσουν.

Πλοίαρχος: Πως έγινε ρε Μ… τώρα αυτό, πως έγινε;

Ύπαρχος: Τίποτα. Δεν με βλέπω καλά. Πφφ… ρε π.. μου. Τον π…

ethnos.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση