HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξης Καλοκαιρινός στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

«Θα διεκδικήσουμε την έκταση του αεροδρομίου με στόχο την αξιοποίησή της προς όφελος της Πόλης και των ανθρώπων της»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, πραγματοποιώντας συνάντηση εργασίας με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα και τον αναπληρωτή Αερολιμενάρχη Χρήστο Ρέππα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του αεροδρομίου, καθώς και οι προοπτικές αξιοποίησης της έκτασης που καταλαμβάνει, όταν σταματήσει η λειτουργία του.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός χαρακτήρισε την αξιοποίηση της έκτασης ως «Μεγάλη πρόκληση που με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα βάλει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά την Νέα Αλικαρνασσό και κατ’ επέκταση όλο το Δήμο Ηρακλείου» επισημαίνοντας ότι: «Αποδίδουμε μέγιστη σημασία σε αυτό το ζήτημα και είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε την αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της Πόλης και των ανθρώπων της. Η ανάπλαση της περιοχής πρέπει να αποτελέσει πρότυπο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, με συνδυασμό χρήσεων κοινωνικής κατοικίας και λειτουργιών μητροπολιτικού επιπέδου. Και έχουμε τις ιδέες αλλά και συγκεκριμένο σχέδιο για να το κάνουμε πράξη».

Ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας από την πλευρά του, αναφέρθηκε διεξοδικά στα ζητήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο στην καθημερινή λειτουργία του, στην έλλειψη προσωπικού καθαριότητας, στις τεχνικές δυσκολίες που υπάρχουν σε ό,τι αφορά τον κλιματισμό των χώρων, καθώς και στην ανάγκη υλοποίησης έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση