HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξης Καλοκαιρινός για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός για τη νέα σχολική χρονιά

«Σχολική στέγη και καθημερινότητα, βασική προτεραιότητά μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις τελετές Αγιασμού στο 4ο Γενικό Λύκειο και στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.
kalokairinos_agiasmos_sxoleion_5
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, καθώς και με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο και σε δήλωσή του ανέφερε: «Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά. Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας. Εύχομαι η συνάντηση ανάμεσά τους να είναι δημιουργική, για τη μετάδοση της γνώσης, το χτίσιμο της προσωπικότητας, το δέσιμο ανάμεσα στους ανθρώπους.
Γνωρίζω τα προβλήματα της σχολικής στέγης στο Δήμο μας, όπως και τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στην καθημερινή λειτουργία των σχολείων μας. Η επίλυσή τους, βρίσκεται στις προτεραιότητές μας. Στόχος μας είναι να μιλάμε με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Να σχεδιάσουμε μαζί για το μέλλον της μεγάλης και δυναμικής εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Και να προσφέρουμε στα παιδιά μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει.».
kalokairinos_agiasmos_sxoleion_2

Διαφήμιση
Διαφήμιση