HomeHL-9Σώθηκε η σκυλίτσα που είχε ανέβει στη στέγη του σπιτιού για να προφυλαχτεί από τις πλημμύρες

Σώθηκε η σκυλίτσα που είχε ανέβει στη στέγη του σπιτιού για να προφυλαχτεί από τις πλημμύρες

Η σκυλίτσα πάλεψε για τη ζωή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις τελευταίες ημέρες η κακοκαιρία Daniel έπληξε πολλές περιοχές και δυστυχώς χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, αλλά και ζώα τα οποία δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Είτε δεσποζόμενα ζώα, είτε αδέσποτα, είτε ζώα παραγωγής, βαρέθηκαν αντιμέτωπα με πρωτόγνωρες συνθήκες που δεν ήταν διαχειρίσιμες ούτε από τα ίδια αλλά ούτε από εμάς τους ανθρώπους.

Μέσα σε όλες αυτές τις καταστροφές και τα άσχημα νέα, το γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία μια σκυλίτσας στα κεραμίδια ενός σπιτιού σε ένα από τα χωριά της Καρδίτσας το οποίο έπληξαν οι καταιγίδες.

Η σκυλίτσα πάλεψε για τη ζωή της και τελικά τα κατάφερε σκαρφαλώνοντας στην σκεπή του σπιτιού Η ομάδα διάσωσης κατάφερε να την απεγκλωβίσει, μεταφέροντας την με ελικόπτερο.

Πλέον είναι ασφαλής και το όνομά που της δόθηκε είναι Daniela, όπως μας ενημερώνει στο προφίλ της η εθελόντρια, κυρία Εύη Θάνου.

Αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της: «Μετά από κάποια μηνύματα για να παρατηρήσουμε την άλλη πλευρά της σκυλίτσας τελικά δεν είναι το σκυλί από τα κεραμίδια,να ζητήσω χίλια συγνώμη σε καμία περίπτωση δεν έγινε εσκεμμένα, στην τηλεφωνική εποικινωνια που είχα με τον διοικητή της Αστυνομίας Καρδίτσας Απόστολος Περιστέρης επί λέξη μου είπε ότι μόλις το ελικόπτερο κατέβασε το σκυλί από τα κεραμίδια,δεν κοίταξα λεπτομέρειες η αλήθεια είναι , έμοιαζε και θεώρησα ήταν αυτό!!
Φυσικά δεν έχει σημασία επί της ουσίας απλά να αποσαφηνιστεί ότι δεν είναι το σκυλί από τα κεραμίδια!!
Μακάρι με κάποιο τρόπο να τα έχει καταφέρει!!
Σώθηκε η σκυλίτσα που βρισκόταν σκαρφαλωμένη στα κεραμίδια τόσες μέρες..
Η ομάδα διάσωσης κατάφερε πριν λίγη ώρα να διασώσει με το ελικόπτερο τη σκυλίτσα που πάλευε να σώσει τη ζωή της στα κεραμίδια στο χωριό Μεταμόρφωση.
Δεχθήκαμε την κλήση σήμερα να πάμε να την παραλάβουμε!!
Ποιος είδε αυτή τη φωτογραφία και τα βίντεο με τη σκυλίτσα να παλεύει για τη ζωή της και δεν αισθάνθηκε ένα κόμπο στο λαιμό !!
Ποιος είδε τόσους ανθρώπους στις ταράτσες των σπιτιών τους να εκλιπαρούν για βοήθεια και έμεινε ασυγκίνητος .
Όση αξία έχει η ανθρώπινη ζωή τόση έχει και η ζωή των ζώων, είναι ακριβώς η ίδια ανάγκη για επιβίωση.
Τώρα είναι ασφαλής και το όνομα αυτής Daniela.
Η έκκληση μας είναι όσοι είστε κοντά στην περιοχή μας και μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποια ζώα μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας!!
Παρά του ότι έχουμε πληγεί στο καταφύγιο οι κλήσεις για να παραλάβουμε ζώα τα οποία έρχονται από τις πληγείσες περιοχές είναι πολλές και εμείς ήδη έχουμε πάρει και άλλα ζώα!!»

topetmou.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση