HomeHL-9Αυτοδιοικητικές εκλογές: Όλοι οι υποψήφιοι σε Περιφέρεια Κρήτης και τους δήμους του Ηρακλείου

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Όλοι οι υποψήφιοι σε Περιφέρεια Κρήτης και τους δήμους του Ηρακλείου

Ποιοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε λιγότερο από ένα μήνα ανοίγουν οι… κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών με τους πολίτες της Κρήτης να καλούνται να εκλέξουν τον νέο Περιφερειάρχη και τις νέες δημοτικές αρχές.

Σήμερα, το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ολοκλήρωσε τις αιτήσεις των συνδυασμών και απέκλεισε κάποιους υποψηφίους σε τέσσερις δήμους της Κρήτης εξαιτίας του ότι δεν πληρούσαν τα κριτήρια.

Παράλληλα, ανακήρυξε τους συνδυασμούς που θα συμμετέχουν τόσο στις περιφερειακές εκλογές όσο και στις δημοτικές εκλογές στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Το cretapost σας παρουσιάζει όλους τους συνδυασμούς των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Περιφέρεια Κρήτης

Τέσσερις είναι, συνολικά, οι υποψήφιοι που ηγούνται ψηφοδελτίου και διεκδικούν την Περιφέρεια Κρήτης.

Πρόκειται για τους: Σταύρο Αρναουτάκη επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε», Σπύρο Δανέλλη που ηγείται του συνδυασμού «Η Κρήτη μας αλλιώς», Αλέξανδρο Μαρινάκη επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης» και Νίκο Ζαμπουλάκη με την «Ανυπόταχτη Κρήτη, Αντικαπιταλιστική, Αριστερή Παρέμβαση».

Δήμος Ηρακλείου

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο στο δήμο Ηρακλείου και συμμετέχουν – με πλήρες ψηφοδέλτιο – στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους: Αλέξης Καλοκαιρινός ηγείται του ψηφοδελτίου «Δικαίωμα στην Πόλη», Μιχάλης Καραμαλάκης επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», Μαρία Καναβάκη με το «Ηράκλειο για σένα» και ο Δημήτρης Δουλουφάκης που ηγείται της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου».

Δήμος Μαλεβιζίου

Τρεις είναι οι συνδυασμοί που κατεβαίνουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο δήμο Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για τους: «Το Μαλεβίζι μπορεί» με επικεφαλής τον Μενέλαο Μποκέα, «Συνεργασία Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Πιτσικάκη και την «Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου» με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο.

Δήμος Χερσονήσου

Τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο στην Χερσόνησο.

Πρόκειται για τους: Γιάννη Σέγκο επικεφαλής της «Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών δήμου Χερσονήσου, Μάλια, Χερσόνησος, Γούβες, Επισκοπή», Ζαχαρία Δοξαστάκη επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεννόηση», Γιώργο Μεραμβελιωτάκη επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα αλλάζουμε, η επιλογή σου, τρόπος ζωής» και ο Γιώργος Παρθενιώτης επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Χερσονήσου».

Δήμος Μινώα Πεδιάδος

Τρεις συνδυασμοί κατεβαίνουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διεκδικώντας το δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Πρόκειται για τους: «Μπροστά μαζί, για το δήμο Μινώα Πεδιάδος» με επικεφαλής τον Μανώλη Φραγκάκη, «Δύναμη Προόδου» με επικεφαλής τον Βασίλη Κεγκέρογλου και «Λαϊκή Συσπείρωση Μινώα Πεδιάδος» με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη.

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων

Τρεις είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Πρόκειται για τους: Μανώλη Κοκοσάλη επικεφαλής του συνδυασμού «Πολιτών αυτοΔιοίκηση, Κοινή Πορεία», Χρυσούλα Γιαννιδάκη που ηγείται του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη – Δήμος Για Όλους» και ο Γιώργος Γενετζάκης επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αρχανών – Αστερουσίων».

Δήμος Φαιστού

Τρεις είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Φαιστού που κατεβαίνουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους: Γρηγόρης Νικολιδάκης επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε Μαζί, Για ένα δήμο Πρότυπο, Ανάπτυξης & Πολιτισμού», Γιάννης Μαθιουδάκης επικεφαλής του συνδυασμού «Φαιστός, Συμμαχία Προόδου» και η Χαρίκλεια Λάππα επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Φαιστού».

Δήμος Γόρτυνας

Τρεις είναι οι συνδυασμοί που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο δήμο Γόρτυνας.

Πρόκειται για τους: «Μεγάλη Γόρτυνα» με επικεφαλής τον Μιχάλη Κοκολάκη, «Γόρτυνα, Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον Αθανάσιο Παπανικολάου και «Δημοτική Αναγέννηση Γόρτυνας» με επικεφαλής τον Δημήτρη Αρβανιτάκη.

Δήμος Βιάννου

Δύο είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Βιάννου.

Πρόκειται για τους: Παύλο Μπαριτάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» και Κωνσταντίνος Μωυσάκης επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Βιάννου».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση