HomeHL-LifestyleΗ Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κρήτη για τη θεομηνία στη Θεσσαλία και τη δολοφονία του Αντώνη

Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κρήτη για τη θεομηνία στη Θεσσαλία και τη δολοφονία του Αντώνη

"Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν» στέλνει μήνυμα η Καίτη Γαρμπή για τη φονική κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, αλλά και για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη από πλήρωμα του Blue Horizon.
Οι βιβλικές καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη από ναυτικούς του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά συγκλονίζουν το πανελλήνιο.
Η τραγική συγκυρία άγγιξε και την Καίτη Γαρμπή, η οποία ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κρήτη και σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε πως «οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί ο πόνος και η ανάγκη».
Με φόντο τον θάνατο του 36χρονου που πνίγηκε στον Πειραιά, αλλά και τις φονικές πλημμύρες, η τραγουδίστρια έγραψε:
«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη», καλώντας, ταυτόχρονα, το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτή την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις:
«Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας.

Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο», σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.
newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση