HomeHL-LifestyleΦώτης Σεργουλόπουλος: Αυτό είναι απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, με ταράζει και μιλώ λίγο έντονα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτό είναι απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, με ταράζει και μιλώ λίγο έντονα

“Άνθρωπο στη θάλασσα να έβλεπαν, θα έπεφταν και θα σταματούσαν να τον πιάσουν” 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την συναισθηματική του φόρτιση για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Χρήστο Λούλη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον το πρωί της Παρασκευής (08.09.2023). Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε πως τα τελευταία χρόνια έχει αμβλυνθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής και η απώλεια απλά αποτελεί μία ακόμα είδηση.

«Νομίζω ότι έχει αμβλυνθεί η αξία του συνανθρώπου μας. Εύκολα μπορείς να τον σπρώξεις, να τον πιάσεις, να τον κλωτσήσεις διότι έχει αμβλυνθεί αυτό το οποίο εμείς αισθανόμαστε ότι η ανθρώπινη ζωή έχει μεγάλη αξία».

«Δεν είναι έτσι. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει να χάνονται εκατοντάδες άνθρωποι σε ατυχήματα κ.ά. και αρχίζει λίγο αυτό το έλα μωρέ. Αυτό αισθάνομαι ότι γίνεται άλλη μία είδηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Το ότι ένας άνθρωπος ρουφήχτηκε στο νερό και δεν σταμάτησε κανείς, αυτό είναι απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Και ένα πλοίο πήγαινε και δεν σταμάτησε. Άνθρωπο στη θάλασσα να έβλεπαν, θα έπεφταν και θα σταματούσαν να τον πιάσουν. Αυτό με ταράζει τώρα και μιλώ λίγο έντονα» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ.

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση