HomeHL-WorldΟ γαμπρός το έσκασε την ημέρα του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό

Ο γαμπρός το έσκασε την ημέρα του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό

Για να μην ακυρωθεί η ακριβή εκδήλωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την εξαφάνιση ενός γαμπρού την ημέρα του γάμου του, ο πατέρας του ανέλαβε την ευθύνη και παντρεύτηκε τη νύφη μόνο και μόνο για να μην ακυρωθεί η ακριβή εκδήλωση.

Αυτή που υποτίθεται ότι θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας στην Ινδονησία μετατράπηκε γρήγορα σε έναν ταπεινωτικό εφιάλτη, αφού ο μέλλοντας σύζυγός της εξαφανίστηκε ακριβώς την ημέρα του γάμου τους. Η νεαρή γυναίκα, η οποία προσδιορίζεται μόνο ως SA από τα ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης, κατάγεται από το χωριό Jikotamo, στη Νότια Halmahera, και λέγεται ότι ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον γαμπρό.

Ωστόσο, στις 29 Αυγούστου, την ημέρα του γάμου τους, ο άνδρας το έσκασε, αφήνοντάς την να εξηγήσει στους καλεσμένους ότι ο γάμος ακυρώθηκε. Αυτό προφανώς θεωρήθηκε αδιανόητο και από τις δύο οικογένειες, καθώς οι προετοιμασίες του γάμου είχαν κοστίσει μια μικρή περιουσία και η προίκα είχε ήδη διευθετηθεί, οπότε ο πατέρας του γαμπρού παρενέβη και παντρεύτηκε την SA.

Σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο των ινδονησιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται οι πατέρες του γαμπρού και της νύφης να συμμετέχουν στην παράξενη γαμήλια τελετή, μόνο που ο ένας από αυτούς παίζει στην πραγματικότητα τον γαμπρό.

“Οι καλεσμένοι είχαν ήδη φτάσει για να παρακολουθήσουν το γάμο. Τότε η οικογένεια του άνδρα μας ενημέρωσε ότι ο γιος τους αγνοείται και δεν μπορεί να βρεθεί”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αδελφός της νύφης, Wisto Ahmad, επιβεβαιώνοντας ότι ο πατέρας του κλεμμένου γαμπρού είχε παντρευτεί την SA.

Παρόλο που η οικογένεια της νύφης ήταν προφανώς βαθιά ταπεινωμένη από την εξαφάνιση του γαμπρού, η δαπάνη περίπου 25 εκατομμυρίων ρουπιών (1.700 δολάρια) για τις προετοιμασίες του γάμου ήταν προφανώς το κύριο μέλημά τους. Η απώλεια αυτών των χρημάτων με την ακύρωση της εκδήλωσης δεν περνούσε από το μυαλό τους, οπότε επενέβη ο πατέρας του γαμπρού.

Οι αντιδράσεις για αυτόν τον ασυνήθιστο γάμο στα ινδονησιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ανάμεικτες, με πολλούς να διασκεδάζουν με την κατάσταση και άλλους να λυπούνται για την τύχη της νεαρής νύφης.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση