HomeHL-CultureΟ Diddy θα λάβει το βραβείο «Global Icon» των MTV Video Music Awards

Ο Diddy θα λάβει το βραβείο «Global Icon» των MTV Video Music Awards

Είναι ένας από τα πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς αστέρες της χιπ χοπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟSean «Love» Combs (γνωστός και ως Diddy, Puff Daddy, P. Diddy) θα τιμηθεί με το «Global Icon Award» των MTV Video Music Awards 2023.

Ο διάσημος ράπερ και παραγωγός, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ώρες έγινε πρωτοσέλιδο για την απόφασή του να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα της Bad Boy Records που ίδρυσε το 1993 στους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, θα επιστρέψει επίσης στη σκηνή του MTV στο διάσημο Prudential Center για μια ζωντανή εμφάνιση το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, την πρώτη του από το 2005.

Ο Combs, ένας από τα πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς αστέρες της χιπ χοπ, επιλέχθηκε για το βραβείο λόγω της παγκόσμιας επιτυχίας του στη μουσική βιομηχανία καθώς και της «μοναδικής του καριέρας», αναφέρει το δελτίο τύπου του MTV.

Επίσης, είναι υποψήφιος για άλλα τέσσερα βραβεία στα φετινά VMA. Δύο φορές στην κατηγορία «Καλύτερη Συνεργασία» με το «Gotta Move On» – στο οποίο συμμετέχουν οι Bryson Tiller, Ashanti και Yung Miami, και με το «Creepin» του Metro Boomin – με τους Weeknd και 21 Savage. Ο ράπερ είναι επίσης υποψήφιος για το «Καλύτερο Hip Hop» με το «Gotta Move On» και «Καλύτερο R&B» με το «Creepin».

Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, από το 2006, με τίτλο «The Love Album: Off the Grid». Με την συμμετοχή, μεταξύ άλλων, των Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), The Weeknd και Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ (Mary J. Blige) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.
skai.gr