HomeΕΛΛΑΔΑΚακοκαιρία Daniel – Λάρισα: Αγνοείται βοσκός, δέος από τα πλάνα που κατέγραψε drone

Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: Αγνοείται βοσκός, δέος από τα πλάνα που κατέγραψε drone

Απέραντη θάλασσα θυμίζουν οι εκτάσεις παραπλεύρως της οδού Βόλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H κακοκαιρία έχει βάλει και την Λάρισα σε κατάσταση συναγερμού. Ένας βοσκός αγνοείται με τα πλάνα που έρχονται στο φως από την περιοχή να είναι καθηλωτικά…

Η κακοκαιρία στη Λάρισα συνεχίζεται με τις εικόνες καταστροφής να διαδέχονται η μία την άλλη. Από το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου αγνοείται ένας βοσκός, με τις έρευνες να συνεχίζονται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Τα πλάνα από drone αποτυπώνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή. Με τα λασπόνερα να απλώνονται διαρκώς και να έχουν καλύψεις μεγάλες εκτάσεις.

larisa1

Αυτά που ακόμα και οι λέξεις είναι δύσκολο να περιγράψουν έρχεται η εικόνα για να απαθανατίσει όσα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία Daniel μέχρι και στις παρυφές στη Λάρισα.

Απέραντη θάλασσα θυμίζουν οι εκτάσεις παραπλεύρως της οδού Βόλου. Χωράφια, οικόπεδα, περιβάλλοντες χώροι επιχειρήσεων, ακόμη και το οδόστρωμα στο δρόμο προς Βόλο έχουν καλυφθεί από το νερό.

Τεράστιες είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην περιοχή του Δήμου Κιλελέρ μεταξύ των χωριών Νέας Λεύκης και Νέων Καρυών, ενώ από το βράδυ αγνοείται ένας νεαρός βοσκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο βοσκός είναι πακιστανικής καταγωγής και ζούσε σε τροχοβίλα στην περιοχή. Στα συγκεκριμένα χωριά, πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα καθώς και άλλες επιχειρήσεις όπως τυροκομεία. Δείτε σε βίντεο από drone τις εικόνες έξω από τη Λάρισα…

newsit.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση