HomeHL-GreeceΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο επενδύει στο κρασί και την ελληνική γη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επενδύει στο κρασί και την ελληνική γη

Ο superstar του ΝBA και τα αδέρφια του αγόρασαν το 10% των Ελληνικών Οινοποιείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το παιδί από τα Σεπόλια δε σταματά να ονειρεύεται. Είναι εγωιστής. Όταν θέλει κάτι, θα το κάνει πράξη. Θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα και θα τα καταφέρει. Από τις φτωχογειτονιές βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου. Έγινε ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ του πλανήτη και έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του. Ωστόσο άτομα σαν τον Γιάννη ζουν για την επόμενη πρόκληση. Και απ’ ότι φαίνεται, έχει συναντήσει την πρόκληση στο μαγικό κόσμο των επιχειρήσεων. «Θέλω να γίνω businessman», είχε δηλώσει στο παρελθόν. Και πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η νέα επιχειρηματική του επένδυση.

Μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, αγόρασαν το 10% της εταιρείας «Ελληνικά Οινοποιεία», μια εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της «Μπουτάρης Οινοποιεία».

Η κίνηση των Antetokounbros είναι σημαντική για την ελληνική επιχειρηματικότητα και έχει θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα. Υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρασιού και εμφιαλωμένου νερού, διασφαλίζουν τη διατήρηση ενός παραδοσιακού και πολιτιστικά σημαντικού τομέα προϊόντων, που αποτελούν μέρος της κληρονομιάς της Ελλάδας εδώ και αιώνες. Οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση από τη μεγάλη τους αγάπη για τη γεωργία και την εξαγωγή των ελληνικών προϊόντων.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επένδυση και την συνεργασία μας με τον Ηλία Γεωργιάδη. Μαζί θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε εταιρείες με ιστορία οι οποίες παράγουν φυσικά προϊόντα της ελληνικής γης, όπως το κρασί και το φυσικό μεταλλικό νερό», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Sterner Stenhus και βασικό μέτοχο των Ελληνικών Οινοποιείων.

ratpack.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση