HomeΚΡΗΤΗΠαύλος Μπαριτάκης: Μια όμορφη μουσική βραδιά στη Μάρθα του Δήμου Βιάννου

Παύλος Μπαριτάκης: Μια όμορφη μουσική βραδιά στη Μάρθα του Δήμου Βιάννου

Tι μουσική βραδιά διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο χωριό της Μάρθας με αφορμή μια μουσική βραδιά, με την οποία έκλεισε ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που  διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος με την υποστήριξη της  Περιφέρειας Κρήτης, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου»

martha1

Ο κ. Μπαριτάκης, στο περιθώριο της όμορφης μουσικής βραδιάς, συνομίλησε με τους διοργανωτές και τους δημότες, για τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε τα μικρά ενεργά «κύτταρα» Πολιτισμού, οι Πολιτιστικού Σύλλογοι, μπορούν να τύχουν μεγαλύτερης στήριξης, ώστε να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

«Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ενώνει ανθρώπους και  τόπους. Για αυτό το λόγο είναι ανάγκη οι φορείς -ειδικά- της Αυτοδιοίκησης να στηρίζουν τις πρωτοβουλίες αυτές.

martha2

Η προσπάθεια που έγινε στη Μάρθα για μια ακόμη χρονιά, είναι άξια συγχαρητηρίων.

Μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε, μικροί και μεγάλοι ενδυναμώνουν τους δεσμούς τους και αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο άρρηκτα συνδεδεμένοι είμαστε με τον Πολιτισμό  που πηγάζει από παντού, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας μας», σημείωσε ο κ. Μπαριτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση