HomeΕΚΛΟΓΕΣΠεριοδεία του Μιχάλη Καραμαλάκη στην «καρδιά» του Ηρακλείου

Περιοδεία του Μιχάλη Καραμαλάκη στην «καρδιά» του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επαφές του Υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη με επιχειρηματίες και κατοίκους του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου.

Το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στον πεζόδρομο της Δαιδάλου, και την Πλατεία των Λιονταριών.

Για ακόμα μία ημέρα πολίτες κάθε ηλικίας «αγκάλιασαν» τον Μιχάλη Καραμαλάκη και μέσα από ζεστές χειραψίες και όμορφα λόγια εξέφρασαν την στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος συζήτησε ζητήματα που προβληματίζουν επιχειρηματίες και πολίτες, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στο όραμα που έχει, προκειμένου το κέντρο να αποκτήσει τη δική του «ταυτότητα».

Ο σχεδιασμός του Μιχάλη Καραμαλάκη για την «καρδιά» του Ηρακλείου περιλαμβάνει παρεμβάσεις που αφορούν την καθαριότητα, την προσβασιμότητα, τις θέσεις στάθμευσης και το κυκλοφοριακό, κάτι το οποίο τόνισε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κέντρο της πόλης.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση,

«Καθημερινά περπατάμε το κέντρο της πόλης μας και γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Το κέντρο θα αποκτήσει τη δική του «ταυτότητα» πάντα μέσα σ’ ένα πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης με φορείς και πολίτες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το Ηράκλειο μπορεί και θα αποτελέσει πρότυπο οργάνωσης, καινοτομίας και βιωσιμότητας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση