HomeHL-GreeceΛευκάδα: Συλλήψεις για τον βιασμό 14χρονης σε παραλία

Λευκάδα: Συλλήψεις για τον βιασμό 14χρονης σε παραλία

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ιατροδικαστική εξέταση αποτύπωσε τη φρίκη που έζησε η ανήλικη σε παραλία στη Λευκάδα. Δύο συλλήψεις από την αστυνομία για το έγκλημα στο Νυδρί. Ο βιασμός της μικρής κρατάει το νησί ανάστατο…

Ο βιασμός της 14χρονης σε παραλία στη Λευκάδα κινητοποίησε τους αστυνομικούς, που κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς που υπέδειξε το θύμα. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η ανήλικη κακοποιήθηκε και οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Η υπόθεση φρίκης περνάει στα χέρια εισαγγελέα με το Νυδρί και ολόκληρο το νησί να παραμένει συγκλονισμένο από τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η ανήλικη έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου. Υποστήριξε ότι οι δράστες την πήγαν στην παραλία και εκεί άρχισαν να την βιάζουν διαδοχικά.

Σε άθλια κατάσταση το παιδί πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε για τα όσα έζησε. Οι αστυνομικοί έδωσαν αμέσως εντολή για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, που πιστοποίησε τους ισχυρισμούς της μαθήτριας.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας διαβάζουμε τα εξής: «Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας (28.08.2023), σύμφωνα με την οποία, ανήλικη ημεδαπή, εξαναγκάστηκε, από δύο αλλοδαπούς άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2023), σε παραλία του νησιού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικόυποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

newsit.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση