HomeΚΡΗΤΗ4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ: Πράξη συμπαράστασης στη Παιδοαιματολογική ΠΑΓΝΗ

4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ: Πράξη συμπαράστασης στη Παιδοαιματολογική ΠΑΓΝΗ

Μας κάνουν περήφανους!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μαθητές του τμήματος Α4 του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηρακλείου (www.esperino.gr/) επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας για να κάνουν κάτι ξεχωριστό: Αφού συγκέντρωσαν τα χρήματα που μάζευαν όλη τη χρονιά, αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη, να δωρίσουν ένα τροχήλατο αμαξίδιο μεταφοράς ασθενών και πολύχρωμα κουβερτάκια στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Την κίνηση αυτή τη συνόδευσε η ευχή: «του χρόνου τέτοια μέρα να έχουν ιαθεί όλα τα παιδιά και να παίζουν ανέμελα και ξέγνοιαστα με τους φίλους τους, απολαμβάνοντας μια ευτυχισμένη και φυσιολογική παιδική ζωή δίχως νόσους και ασθένειες».

Οι ενήλικες μαθητές, με τη γενναιοδωρία τους, απέδειξαν έμπρακτα ότι είναι δίπλα στους μικρούς καθημερινούς ήρωες, που προκαλούν τον θαυμασμό όλων μας.

amaxidio_3

Το Δ.Σ. του ΠΑΓΝΗ ύστερα από εισήγηση του Διοικητή, ομόφωνα αποφάσισε να αποδεχθεί τη δωρεά και να ευχαριστήσει θερμά το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου.

Το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου αποτελεί ένα Σχολείο που απευθύνεται σε ενήλικες εργαζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους για μάθηση. Βασική επιδίωξη του Σχολείου είναι να αναδείξει με κάθε τρόπο τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες των ενήλικων μαθητών και, εκτός από τη γνωσιακή και μαθησιακή βελτίωση, να συμβάλλει σημαντικά και στην προσωπική και κοινωνική εξέλιξή τους.

amaxidio_1

Διαφήμιση
Διαφήμιση