HomeHL-9Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Αστυνομικών: Ανακαλείται ο πρόεδρος της ένωσης μετά από βαρύτατες κατηγορίες – Νέα Διοικητική Διάρθρωση

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Αστυνομικών: Ανακαλείται ο πρόεδρος της ένωσης μετά από βαρύτατες κατηγορίες – Νέα Διοικητική Διάρθρωση

Αναταραχή στα Χανιά μετά την απομάκρυνση του προέδρου των αστυνομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις σπουδαίες εξελίξεις που κατακλύζουν την τοπική ατζέντα τα τελευταία 24ωρα, συγκαταλέγεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων να απομακρύνει τον πρόεδρό της, έπειτα από σοβαρές κατηγορίες για κακουργήματα.

Μετά τη σύλληψη του προέδρου τους, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης συνεδρίασε επείγοντας το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ανακαίνιση της κατάστασης και να αποφασίσει το μέλλον της οργάνωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρεται: «Με βάση την παράγραφο δ του άρθρου 8 του Καταστατικού μας, καθώς και τη διάταξη του άρθρου 14, ανακαλούμε την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης, μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένης της εκβίασης κατ’ επάγγελμα και της δωροδοκίας».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει διαμορφωθεί αποτελείται από επτά μέλη, με νέο πρόεδρο τον κ. Στυλιανό Σεληνιώτακη, ο οποίος αναλαμβάνει την ηγεσία της οργάνωσης μετά την απομάκρυνση του προηγούμενου προέδρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε επίσης την απόφαση να προγραμματίσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 6 και 13 Σεπτεμβρίου 2023, για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών στην Ένωση.

Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, με την ελπίδα να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ενότητα μεταξύ των μελών της.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων περιλαμβάνει:

Πρόεδρος : ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

Αντιπρόεδρος : ΚΛΑΟΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας : ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ Χρήστος

Ταμίας : ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ Ανάργυρος

Οργανωτικός Γραμματέας : ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη

Μέλος : ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΚΗΣ Ρούσσος

Μέλος : ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση