HomeHL-SportsΟΦΗ μεταγραφές: Οριστικά στη Λάτσιο ο Μανδάς, με απόφαση του Σάρι θα μείνει από τώρα στη Ρώμη

ΟΦΗ μεταγραφές: Οριστικά στη Λάτσιο ο Μανδάς, με απόφαση του Σάρι θα μείνει από τώρα στη Ρώμη

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Χρήστου Μανδά από τον ΟΦΗ στη Λάτσιο, το μεγάλο deal είναι γεγονός και ο 21χρονος πορτιέρο θα ενταχθεί άμεσα στο έμψυχο δυναμικό των Ρωμαίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτης της Λάτσιο και ουσιαστικά λογίζεται πλέον ο Χρήστος Μανδάς, καθώς ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από τον ΟΦΗ στην ιταλική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση που προσδιορίζεται κατά τη διάρκεια της αυριανής (31/8) ημέρας.

Το Gazzetta σας είχε αποκαλύψει το αναμενόμενο deal και χθες ο 21χρονος πορτιέρε μετέβη στη γειτονική χώρα με σκοπό να διευθετηθούν και οι τελευταίες σχετικές λεπτομέρειες.

Ομως υπάρχει μία διαφοροποίηση.

Υστερα από απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι ο Μανδάς θα ενταχθεί από τώρα στο έμψυχο δυναμικό των Ρωμαίων, παρότι η αρχική συμφωνία προέβλεπε να αγωνίζεται και του χρόνου στο «Γεντί Κουλέ» ως δανεικός.

Ωστόσο ο κόουτς των «Λατσιάλι» πιστεύει πάρα πολύ στον πιτσιρικά και επειδή προέκυψαν νέα δεδομένα υπήρξε μία τροποποίηση, υπέρ των Κρητικών, του σχετικού deal.

Το οποίο ούτως ή άλλως μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετικό, αφού κατά μία πηγή το νούμερο είναι (ελαφρώς) επταψήφιο και παράλληλα από το Ηράκλειο διατηρούν ποσοστό ενδεχόμενης μεταπώλησής του.

Αρα σε μερικές ώρες ο Μανδάς θα ανήκει στον μαγικό κόσμο της Serie A και σε club που θα συμμετάσχει στους Ομίλους του Champions League.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση