HomeHL-LifestyleΜάικλ Τζάκσον: Σπάνια εμφάνιση των γιων του και η αποκάλυψη της Πάρις Τζάκσον για τον θρύλο της ποπ

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εμφάνιση των γιων του και η αποκάλυψη της Πάρις Τζάκσον για τον θρύλο της ποπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι δύο γιοι του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Πρινς και Μπλάνκετ φωτογραφήθηκαν σε μια σπάνια έξοδό τους στο Λας Βέγκας. Αφορμή τα 65α γενέθλια του πατέρα τους, σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που έφυγε από τη ζωή το 2009.

Ο 26χρονος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς και ο μικρότερος γιος του θρύλου της ποπ, ο 21χρονος Μπλάνκετ, θεάθηκαν να συνομιλούν με τους επισκέπτες στο «Mandalay Bay Resort and Casino» του Λας Βέγκας, αφού παρακολούθησαν την παράσταση «Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το σόου βασίζεται στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μάικλ Τζάκσον και περιλαμβάνει ακροβατικά, χορό και οπτικά εφέ που ταξιδεύουν το κοινό στη μουσική του.

Ο Πρινς Τζάκσον φωτογραφήθηκε να χαμογελά και να βγάζει selfies με τον κόσμο μετά το σόου. Μάλιστα συγκινήθηκε όταν μία γυναίκα τού έδωσε μία ζωγραφιά του πατέρα του και την αγκάλιασε.

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) αν και απουσίαζε από την εκδήλωση έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι ο Μάικλ Τζάκσον «όταν ζούσε, μισούσε οποιονδήποτε θυμόταν τα γενέθλιά του και του ευχόταν χρόνια πολλά. Στην πραγματικότητα δεν ήθελε να μάθουμε πότε ήταν τα γενέθλιά του γιατί δεν ήθελε να κάνουμε πάρτι», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο που μοιράστηκε η Πάρις.

Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του, Neverlands, στο Λος Άντζελες στις 25 Ιουλίου του 2009 μετά από υπερβολική δόση προποφόλης και βενζοδιαζεπίνης. Ήταν 50 ετών.

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση