HomeHL-9Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου: «Να μη απολυθούν οι συνάδελφοί μας»

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου: «Να μη απολυθούν οι συνάδελφοί μας»

Η σύμβαση λήγει στις 30/9

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας έγγραφο με το αίτημα να μην απολυθούν 23 εργαζόμενοι του ΓΝΑΝ. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

Στις 30/9/2023 λήγουν οι παρατάσεις θητείας  23  εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, από τους οποίους οι οκτώ είναι επικουρικοί που έχουν προσληφθεί με τις διατάξεις του άρθρου 50 του νόμου 4825/2021  και οι 15 είναι συμβασιούχοι ΣΟΧ.

Οι εργαζόμενοι αυτοί απασχολούνται στις παρακάτω ειδικότητες:

Οι επικουρικοί:

-3 ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού

-2 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

-1 ΔΕ τεχνικού – ηλεκτρολόγων

-2 ΥΕ Καθαριστών-τριων/πλυντών πλυντριών

Οι ΣΟΧ:

– 2 ΔΕ Μαγείρων

-10 ΥΕ Καθαριστών-τριων

– 3 ΥΕ προσωπικού φύλαξης

Επειδή οι συνάδελφοι αυτοί εργάζονται αρκετό χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο (υπάρχουν εργαζόμενοι/ες από το  2018) είναι εξειδικευμένοι και καλύπτουν μόνιμες ανάγκες,

και επειδή το Νοσοκομείο έχει πολύ μεγάλες ελλείψεις προσωπικού αφού  είναι κενές το 45% των οργανικών θέσεων, και χρειάζονται προσλήψεις και όχι απολύσεις,

σας ζητούμε να προχωρήσετε στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις έτσι ώστε να αποφευχθούν οι απολύσεις και να διασφαλιστεί η συνέχιση της εργασίας των συναδέλφων στο Νοσοκομείο  με συνθήκες μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρες οκτάωρη απασχόληση.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση