HomeΕΛΛΑΔΑΑναβολή του 1ου Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

Αναβολή του 1ου Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

Ανθρωπισμός προτεραιότητα στις δύσκολες στιγμές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) ανακοινώνει με βαθιά λύπη την αναβολή της διοργάνωσης του 1ου Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 15,16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στην πόλη της Κομοτηνής, λόγω των τραγικών καταστάσεων που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στον Έβρο, τη Ροδόπη και σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Η επικρατούσα κατάσταση, υπό το φως των ανθρωπιστικών αναγκών που επικρατούν, δεν επιτρέπει την υλοποίηση εκδηλώσεων που δεν αφορούν άμεσα την παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες. Με σεβασμό στις εν λόγω ανάγκες, ο ΣΕΓΕ αποφασίζει την αναβολή του Forum, δίνοντας έμφαση στο ότι η εκδήλωση δεν ακυρώνεται, αλλά αναβάλλεται σε νέο χρόνο που θα επιτρέπει σε όλες τις Γυναίκες και ειδικά τις Γυναίκες Επιχειρηματίες της Περιφέρειας να συμμετάσχουν με αφοσίωση και ευελιξία, απαλλαγμένες από το βάρος της επιβίωσης.

Ο ΣΕΓΕ αναγνωρίζει τις προσπάθειες που ανέπτυξαν τα Στελέχη του Παραρτήματος, η Ομάδα της Διοργάνωσης και το Προσωπικό του Συνδέσμου, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες. Επιπλέον, εκφράζει τις ευγνωμοσύνη του προς την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Κομοτηνής, τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας, τους ομιλητές και συμμετέχοντες του Forum, καθώς και όλους τους παραγωγικούς φορείς του τόπου, οι οποίοι από την αρχή στήριξαν με σθένος την προσπάθεια αυτή.

«Εν μέσω αυτών των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα, ο ΣΕΓΕ αποφασίζει την αναβολή του Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά πρέπει να καταλάβουν πρωταρχική θέση στο πρόγραμμά μας. Μένουμε αποφασισμένες να επανενωθούμε, αφού οι συνθήκες επιτρέψουν, με ανανεωμένη δύναμη και δέσμευση για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της αλληλεγγύης στην κοινότητά μας.» δήλωσε η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ, κα Λίνα Τσαλταμπάση.

Ευελπιστούμε να ανακοινώσουμε σύντομα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Forum, τη χρονική στιγμή κατά την οποία οι συνθήκες θα επιτρέπουν την ασφαλή και ανεμπόδιστη συγκέντρωση των συμμετεχουσών.

Οι σκέψεις μας είναι με τους πληγέντες από αυτήν τη φοβερή καταστροφή και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση