HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Μ. Καραμαλάκης στις Άνω Ασίτες για τα Ριγολόγεια 2023

Ο Μ. Καραμαλάκης στις Άνω Ασίτες για τα Ριγολόγεια 2023

Βρέθηκε στο χωριό με τους Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία από τις σημαντικές ημέρες πολιτισμού για τις Άνω Ασίτες, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μ. Καραμαλάκης, γιορτάζοντας με πλήθος κόσμου με αφορμή τα «Ριγολόγεια 2023». Ο λόγος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις Άνω Ασίτες με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και εθελοντών.

Ο κ. Καραμαλάκης βρέθηκε στο χωριό με τους Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και συνάντησε φίλους και γνωστούς σε μια βραδιά που «έντυσαν» μουσικά ο Μιχάλης Κοπιδάκης και ο Γιώργης Λιαπάκης. Μάλιστα, τόσοι οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες που έδωσαν το «παρών» σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για τις Άνω Ασίτες, δεν παρέλειψαν να σφίξουν το χέρι του Υποψηφίου Δημάρχου και να του ευχηθούν «καλή δύναμη» με φόντο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
whatsapp-image-2023-08-29-at-18-50-50
Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε: «Είναι χαρά για εμένα να βρίσκομαι για ακόμα μία φορά στις Άνω Ασίτες, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Ιωάννου και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ριγολόγεια 2023». Είναι μια ξεχωριστή βραδιά για όλους όσοι βρέθηκαν στο χωριό, την οποία βεβαίως «έντυσαν» μουσικά ο Μιχάλης Κοπιδάκης και ο Γιώργης Λιαπάκης. Ειναι ξεχωριστή η υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι κάτοικοι και τους ευχαριστώ θερμά. Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο για τη διοργάνωση. Εύχομαι και του χρόνου με υγεία! Χρόνια πολλά!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση