HomeHL-TOPΆγρια συμπλοκή στη Μεσαρά: Εξιτήριο για τους τραυματίες – Στον εισαγγελέα και οι 8

Άγρια συμπλοκή στη Μεσαρά: Εξιτήριο για τους τραυματίες – Στον εισαγγελέα και οι 8

Η αρχή έγινε έξω από ελαιοτριβείο – Η συνέχεια δόθηκε στο Κέντρο Υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία της Μεσαράς εξαιτίας της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε χθες ανάμεσα σε δύο οικογένειες έξω από το Κέντρο Υγείας των Μοιρών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, εξιτήριο έλαβαν από το Βενιζέλειο νοσοκομείο οι δύο τελευταίοι τραυματίες που νοσηλεύονταν φρουρούμενοι.

Στη συνέχεια και οι 8 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με… δόσεις προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή

Σε δύο… πράξεις έγινε η άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οικογένειες στην Μεσαρά (έναν πατέρα με τους τρεις γιους του και τέσσερα αδέρφια).

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν ο 54ρονος πατέρας μαζί με τον 25χρονο γιο του συνάντησαν τον 19χρονο έξω από ελαιοτριβείο στον δρόμο Γαλιά – Μοίρες.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς που κατέληξε σε ξυλοδαρμό.

Στη συνέχεια και οι τρεις οδηγούνται στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για την περίθαλψη των τραυμάτων τους.

Ωστόσο, μόλις έφτασαν στο Κέντρο Υγείας ενημέρωσαν τους συγγενείς τους για το τι συνέβη με αποτέλεσμα οι δυο γιοι του πατέρα (23χονος και 22χρονος) αλλά και τα τρία αδέρφια του 19χρονου (21χρονος, 29χρονος και 28χρονος) να φτάνουν στο σημείο.

Τότε ξεκίνησε ένας νεότερος καυγάς, ακόμα πιο άγριος, που είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ακόμα άτομα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που ηρέμισε τα μέλη των δύο οικογενειών συλλαμβάνοντάς τους όλους.

Την ίδια ώρα, 5 συνολικά άτομα οδηγήθηκαν στο Βενιζέλειο καθώς έφεραν τραύματα με τους δυο γιους (25χρονος και 23χρονος) αλλά και τον έναν αδερφό (19χρονος) να λαμβάνουν γρήγορα εξιτήριο ενώ οι άλλοι δύο (ο 54χρονος πατέρας και ο 21χρονος αδερφός) να παραμένουν περισσότερο στο Βενιζέλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση