HomeUncategorizedΑλί Σαμπανσί: Τα νεότερα για την υγεία του Τούρκου επιχειρηματία μετά το ατύχημα στη Λέρο

Αλί Σαμπανσί: Τα νεότερα για την υγεία του Τούρκου επιχειρηματία μετά το ατύχημα στη Λέρο

Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά μαζί με τη σύζυγό του μετά από ατύχημα που είχαν με ταχύπλοο σκάφος κοντά στη Λέρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημάδια βελτίωσης δείχνει η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπανσί καθώς και της συζύγου του, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη μετά από σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος κοντά στη Λέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το CNN Turk, η θεραπεία του Αλί Σαμπανσί και της συζύγου του συνεχίζεται, όμως η υγεία τους «εξελίσσεται θετικά».

Οι εν λόγω πληροφορίες προέρχονται από την ίδια την εταιρεία στην οποία σήμερα ο Σαμπανσί είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, την Esas Holdings.

«Όλες οι επεμβάσεις του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Αλί Σαμπανσί και της συζύγου του έχουν στεφθεί με επιτυχία ενώ η θεραπεία τους συνεχίζεται σχολαστικά», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του έφτασε με πλωτό σκάφος στην Αλικαρνασσό και κατόπιν με αεροσκάφος σε ιδιωτική κλινική της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει η Milliyet, ο Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του βρίσκονταν μαζί με τα παιδιά τους στα ελληνικά νησιά για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους.

Πώς έγινε το ατύχημα;

Ο Τούρκος επιχειρηματίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης επιβιβάστηκε σε ταχύπλοο αφήνοντας το ιδιωτικό του σκάφος, προκειμένου να επισκεφτεί ταβέρνα στους Λειψούς, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ίδιος και η σύζυγός του.

Στο σκάφος βρίσκονταν και τα δύο τους παιδιά, τα οποία πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν το ατύχημα και δεν τραυματίστηκαν.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση