HomeΕΛΛΑΔΑΜε κτηνοτρόφους και αγρότες της Β. Ελλάδας θα συναντηθεί ο Λ. Αυγενάκης

Με κτηνοτρόφους και αγρότες της Β. Ελλάδας θα συναντηθεί ο Λ. Αυγενάκης

Θα επισκεφθεί καινοτόμες επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία, πραγματοποιεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τους ΓΓ, Γιώργο Στρατάκο, Κώστα Μπαγινέτα και Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Κλιμάκια του ΥΠΑΑΤ με επικεφαλής τον υφυπουργούς, Διονύση Σταμενίτη και Σταύρο Κελέτση, θα ακολουθήσουν  παράλληλο πρόγραμμα επισκέψεων.

Ο ΥπΑΑΤ θα ξεκινήσει την περιοδεία του την Τρίτη το πρωί, από την  Σίνδο,  όπου θα έχει συνάντηση με τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Ρυζιού. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με οικονοποιητικούς φορείς, με αλιείς και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων.

Την Τετάρτη ο Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει συναντήσεις με φορείς ζωικής και φυτικής παραγωγής, θα επισκεφθεί καινοτόμες επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα και θα έχει συνάντηση με το Σύλλογο Αγελαδοτρόφων της φυλής Χoλστάιν.

Την Πέμπτη ο ΥπΑΑΤ θα επισκεφθεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, εγκαταστάσεις του EΛΓΟ στη Θέρμη και θα μιλήσει σε εκδήλωση στον Λαγκαδά για την πρωτογενή παραγωγή.

Παράλληλα, ο υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης,  θα επισκεφθούν  υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ και θα έχουν  συναντήσεις με αλιείς, μυδοκαλλιεργητές, παραγωγούς ακτινιδίων, κτηνοτρόφους κλπ.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση