HomeΕΚΛΟΓΕΣΝέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Με επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης συνεχίζει να ενισχύει την παράταξή του «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με νέα μέλη, που κοινό όραμα έχουν τον εκσυγχρονισμό και την ευημερία του τόπου. Οι νέοι υποψήφιοι που προστίθενται στην ομάδα φέρνουν νέες ιδέες και καινοτόμες προτάσεις για βιώσιμη ανάπτυξη στην πόλη και την ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Ακολουθεί η λίστα των νέων υποψηφίων:

Χρυσή Ξυλούρη – Ξενοδοχοϋπάλληλος

«Γνώρισα τον κ. Καραμαλάκη πριν χρόνια. Έδειξα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και δε γελάστηκα. Έρχομαι τώρα μετά από χρόνια να τον εμπιστευτώ ξανά. Αυτή τη φορά κατ’ επιλογή.  Να του εμπιστευτώ την πόλη μας και είμαι σίγουρη ότι μπορώ. Τον ευχαριστώ για την προτίμηση και εύχομαι καλή επιτυχία!»

xyloyrh

Μιχάλης Περάκης – Επιχειρηματίας

«Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την πρόταση του Μιχάλη Καραμαλάκη να βρίσκομαι ανάμεσα στους υποψηφίους της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Συστρατεύομαι μαζί του αποφασισμένος να προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ για ένα καλύτερο αύριο για το Ηράκλειο μας, την ενδοχώρα του και τους συμπολίτες μου. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και δηλώνω έτοιμος να δουλέψουμε όλοι μαζί για το κοινό μας όραμα, ένα σύγχρονο κι ανθρώπινο Ηράκλειο!»

perakhs

Καλλιόπη (Πόπη) Δεληθωμαΐδη –  Τελειόφοιτη Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων

«Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά μου να είμαι υποψήφια πλάι στον κ. Καραμαλάκη, έναν καταξιωμένο άνθρωπο. Με την υποψηφιότητα αυτή, αποδέχομαι και την συνακόλουθη ευθύνη, να πορευτώ πλάι σε άξιους συνυποψηφίους.

Μαζί λοιπόν με τους εμπειρότερους θα προσπαθήσω κι εγώ, με όρεξη και δημιουργία, να συνεισφέρω μέσα από την επαγγελματική και προσωπική μου εμπειρία».

delhthwmaidh

Μίνα Κανδηλάκη – Φυσικοθεραπεύτρια

«Με βαθιές ρίζες στην κοινότητά μας, επιδιώκω βιώσιμη ανάπτυξη, εκπαίδευση για τους νέους και διαφάνεια. Στηρίζοντας και ακούγοντας τους πολίτες, δημιουργούμε μαζί την πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Είμαι αφοσιωμένη σε αυτήν την αποστολή ως υποψήφια.»

kandhlakh

Εμμανουήλ Βασαρμιδάκης – Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμαλάκη. Η εργατικότητα του, η πολύχρονη εμπειρία του στη διοίκηση και οργάνωση διαφορετικών υπηρεσιών με έκαναν να σταθώ στο πλάι του. Στόχος μας είναι, ένα πιο όμορφο και καθαρό Ηράκλειο, η λύση πολλών χρόνιων προβλημάτων, η καλή και ποιοτική διαβίωση όλων των συμπολιτών μας και φυσικά των επισκεπτών μας. Με πολύ όρεξη θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια μίας άλλης πόλης, ένα διαφορετικό Ηράκλειο που θα μας κάνει όλους να νιώθουμε ότι μένουμε σε μια σύγχρονη, ήσυχη και ασφαλής πόλη η οποία δεν έχει χάσει και τη παραδοσιακή της ταυτότητα. Ηράκλειο η δική μας πόλη».

vasarmidakhs

Θωμάς Γκιώνης – Υδραυλικός

«Εμπιστεύομαι τον Μιχάλη Καραμαλάκη για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ηρακλείου και με μεγάλη χαρά, επιθυμώ να βοηθήσω κι εγώ, βάζοντας το δικό μου λιθαράκι, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος. Κύριος στόχος η ανάπτυξη του τόπου μας, με προτεραιότητα τον πολίτη».

 

gkiwnhs

Νίκος Παπαδάκης – Αγρότης

«Είναι χαρά μου που θα είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Επιθυμία μου είναι να προσφέρω ότι μπορώ για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συντοπιτών μου στον Άγιο Σύλλα. Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ με σθένος και αφοσίωση προκειμένου να κάνουμε τον Δήμο Ηρακλείου έναν πρότυπο τόπο διαβίωσης».

papadakhs-nikos

Γιώργος Θανόπουλος – Βιοτέχνης

«Γεννημένος στο Ηράκλειο και γνωρίζοντας την πορεία και τα προβλήματα της πόλης, θέλησα να συμμετέχω ενεργά δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη και τον ευχαριστώ θερμά για τη δυνατότητα αυτή που μου έδωσε. Mοιραζόμαστε κοινές απόψεις και αξίες. Ενδιαφερόμαστε και οι δυο πραγματικά για την πόλη μας».

thanopoylos

Ευάγγελος Δασκαλάκης – Συνταξιούχος

«Μέσα από την πρόταση που μου έκανε ο κ. Καραμαλάκης να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω ξανά στον τόπο μου, το Κυπαρίσσι. Ασχολούμαι ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και λόγω των εμπειριών μου γνωρίζω τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες και θα αγωνιστώ να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις».

daskalakhs-evagelos

Ελπίδα Κυσσανδράκη – Γαλανού – Ιατρικός Επισκέπτης

«Είναι  ιδιαίτερη τιμή που θα σταθώ ως υποψήφια στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στο πλάι του κ. Καραμαλάκη, ενός καταξιωμένου ανθρώπου με ματιά στο μέλλον. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να συμβάλλω για ένα καλύτερο αύριο για το Ηράκλειο που τόσο αγαπάμε».

kyssandrakh

Διαφήμιση
Διαφήμιση