HomeHL-GreeceΑλί Σαμπανσί: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική – Εκτός κινδύνου η σύζυγός του

Αλί Σαμπανσί: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική – Εκτός κινδύνου η σύζυγός του

Στο ταχύπλοο επέβαιναν και τα δύο τους παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από ατύχημα που είχε με το ταχύπλοο το οποίο οδηγούσε ανοιχτά της Λέρου.

Υπενθυμίζεται πως σε αυτό επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ωστόσο σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο Σαμπανσί νοσηλεύεται τώρα στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι έχει υποστεί βαριά χτυπήματα και πολλαπλά τραύματα στα εσωτερικά όργανα.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τη σπλήνα του επιχειρηματία, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με την αορτή της καρδιάς.

Η Μilliyet, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, γράφει ότι τα δύο παιδιά των Σαμπανσί βρίσκονταν στο σκάφος όταν έγινε το ατύχημα και πήδηξαν στη θάλασσα τη στιγμή της σύγκρουσης.

Τα δύο παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονταν στο Μπόντρουμ, έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη για να δουν τον πατέρα τους.

Φέρεται πως η οικογένεια το βράδυ του ατυχήματος πήγαινε από τους Λειψούς σε εστιατόριο της Λέρου για να γιορτάσει την 13η επέτειο του ζευγαριού.

Ποιος είναι ο Αλί Σαμπανσί

Ο Αλί Σαμπανσί είναι ένας από τους πιο επιφανείς άνδρες της Τουρκίας και έχει συμπεριληφθεί στην 54η θέση της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο το 2017, με περιουσία άνω των 650 εκατ. δολαρίων.

Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή του την κτηματομεσιτική εταιρεία Esas Holding, της οποίας είναι πρόεδρος μέχρι σήμερα. Επίσης, είναι πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines ενώ έχει μετοχές σε πολλές ακόμα εταιρείες.

Η σύζυγός του είναι η Βουσλάτ Ντογκάν Σαμπανσί, κόρη του μεγιστάνα Αϊντίν Ντογκάν, ο οποίος είναι πρόεδρος του δημοσιογραφικού συμβουλίου της Hürriyet και μαζί έχουν δύο παιδιά.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση