HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο Φεστιβάλ «Κρήτη μία Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Στο Φεστιβάλ «Κρήτη μία Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες κάθε ηλικίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης δίνοντας το «παρών» στην έναρξη του Φεστιβάλ «Κρήτη μία Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» το οποίο έχει καταστεί θεσμός καθώς διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» παρακολούθησε τη συναυλία του μοναδικού καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα ο οποίος με τις μελωδίες και τη φωνή του «ταξίδεψε» το κοινό σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες κάθε ηλικίας, να ανταλλάξει απόψεις σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και την ταυτότητα που πρέπει να αποκτήσει η πόλη μας πάνω στο συγκεκριμένο μέτωπο.

«Οι δράσεις πολιτισμού στην πόλη μας, αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η τόνωση της πολιτιστικής ταυτότητας του Ηρακλείου και ήδη επεξεργαζόμαστε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό μέσω του οποίου θα προτάξουμε την ιστορία και τα ξεχωριστά συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας. Το Φεστιβάλ ‘’Κρήτη μία Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί’’ αποτελεί μία ξεχωριστή πρωτοβουλία και είμαστε εδώ για να δώσουμε συνέχεια μέσα από την περαιτέρω εξέλιξη του θεσμού», τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση