HomeHL-SportsΟΦΗ: Χωρίς Μπιφουμά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ: Χωρίς Μπιφουμά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο διεθνής Κονγκολέζος εξτρέμ του ΟΦΗ, Τιεβί Μπιφουμά, έμεινε εκτός από την αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς τον Τιεβί Μπιφουμά θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Superleague το ερχόμενο Σάββατο (26/8, 20:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (24/8) ο Βάλντας Νταμπράουσκσας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής (25/8) με τον διεθνή Κονγκολέζο να μένει εκτός.

Οι Κρητικοί θα κάνουν προπόνηση το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Αρκάδων.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (24/8) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ επί Κρητικού εδάφους ενόψει του Σαββατιάτικου (26/8) αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Στο τέλος της προπόνησης ο Valdas Dambrauskas ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (25/8) στην Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται οι:

Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Gallegos, Mellado, Bakic, Neira, Toral, Riera, Mosquera, Dicko και Phellype.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωτηρίου, Bifouma, Fallatah, Κουτεντάκης, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης (τραυματίας).

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής (25/8), όταν και θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Αστέρα στην Τρίπολη.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κρήτη την Κυριακή (27/8) το πρωί και η ομάδα θα έχει ρεπό».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση