HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMSI και Capcom ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συναρπαστική εμπειρία gaming

MSI και Capcom ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συναρπαστική εμπειρία gaming

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η MSI, η κορυφαία εταιρεία hardware gaming στον κόσμο ανακοινώνει μια στρατηγική συνεργασία με την CAPCOM, για να εισαγάγει ένα συναρπαστικό πακέτο παιχνιδιών, προκειμένου να προωθήσει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας «Exoprimal». Τώρα, με την αγορά των MSI gaming monitors, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν έναν κωδικό στην επίσημη ιστοσελίδα της MSI και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία ανάμεσα στην MSI και την CAPCOM, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.msi.com/Promotion/exoprimal.

Επιβιώστε σε κάθε μάχη

Το Exoprimal είναι ένα ομαδικό παιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπη τη σύγχρονη τεχνολογία με τα πιο άγρια θηρία της ανθρωπότητας. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο έτος 2040 και οδηγεί τον gamer σε έναν φουτουριστικό κόσμο γεμάτο τοπία που προκαλούν δέος. Με το σχολαστικά κατασκευασμένο περιβάλλον του και την εκπληκτική μηχανική του παιχνιδιού, το Exoprimal βυθίζει τους παίχτες του σε μια αέναη διαμάχη με δεινοσαύρους.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.exoprimal.com/en-us/

Εντυπωσιακά γραφικά από την MSI

Οι gaming οθόνες της MSI προσφέρουν εκπληκτικά γραφικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες ευχαριστιούνται πλήρως το καθηλωτικό παιχνίδι στο Exoprimal.

Το γρήγορο πάνελ υποστηρίζει ανάλυση 4K στα 144Hz σε υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Ταυτόχρονα, το MAG 274UPF προσφέρει ευκρινή γραφικά για ασυναγώνιστο gaming.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.msi.com/Monitor/MAG-274UPF

Η MAG 325CQRF-QD διαθέτει κυρτό πάνελ 31,5 ιντσών, για μια καθηλωτική εμπειρία gaming. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης στα 170Hz και η τεχνολογία Quantum Dot συμπληρώνουν τα εκπληκτικά γραφικά και ζωντανά χρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.msi.com/Monitor/MAG-325CQRF-QD

Σχετικά με την MSI GAMING

Ως παγκόσμια κορυφαία μάρκα στο χώρο του gaming, η MSI είναι το πιο αξιόπιστο όνομα όχι μόνο στο gaming αλλά και στα eSports. Υποστηρίζουμε τις αρχές μας για καινοτομίες στο σχεδιασμό, την επιδίωξη της αριστείας και την τεχνολογική καινοτομία. Ενσωματώνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις για gamers, ρεαλιστικά γραφικά, αυθεντικό ήχο, ακριβή έλεγχο και ομαλές λειτουργίες ροής στο game streaming, η MSI απαλλάσσει τους παίκτες από κουραστικές δοκιμές και σφάλματα και ωθεί την απόδοση του παιχνιδιού πέρα από τα όρια. Η αποφασιστικότητα να ξεπεράσει τα προηγούμενα επιτεύγματα έχει κάνει την MSI μια μάρκα «True Gaming» με πνεύμα gaming σε ολόκληρο τον κλάδο! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, επισκεφθείτε το https://www.msi.com/

MSI Twitch:               twitch.tv/msigaming

MSI GAMING:           https://www.msi.com/

MSI Facebook:           https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram:           https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube:            https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter:               https://twitter.com/msitweets

Εγγραφείτε στο MSI RSS Feeds μέσω του https://www.msi.com/rss για νέα σε πραγματικό χρόνο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα for real-time news and more product info.

Σχετικά με την Capcom

Η Capcom είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προγραμματιστής, εκδότης και  διανομέας  διαδραστικής ψυχαγωγίας για κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές, φορητές και ασύρματες συσκευές. Ιδρυθείσα το 1983 η εταιρεία έχει δημιουργήσει εκατοντάδες παιχνίδια όπως: το Evil, το Monster Hunter, το Street Fighter, το Mega Man, το Devil May Cry, και το Ace Attorney. Η Capcom δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, την Αμερική, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Χόνγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, τη Σιγκαπούρη και το Τόκιο, με εταιρική έδρα που βρίσκεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση