HomeΕΚΛΟΓΕΣΥποψήφιος με τον Αλέξη Καλοκαιρινό ο Βασίλης Παρασύρης

Υποψήφιος με τον Αλέξη Καλοκαιρινό ο Βασίλης Παρασύρης

«Δικαίωμα στην Πόλη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» του Βασίλη Παρασύρη ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός τόνισε: «Υποδεχόμαστε έναν ακόμα άνθρωπο με όρεξη και εμπειρία, ο οποίος ασχολείται με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, έναν κλάδο κομβικής σημασίας για την τοπική οικονομία. Η δημοτική μας ομάδα μεγαλώνει, ενισχύεται διαρκώς, με στοχοπροσήλωση στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας, συνεχίζουμε. Προχωράμε μπροστά για το Ηράκλειο της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της βιωσιμότητας. Για το Ηράκλειο που θέλουμε.»

O Βασίλης Παρασύρης γεννήθηκε στο Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Ασχολείται με τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα τα χωριά και τις δημοτικές κοινότητες. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογες του 2019. Μέλος πολυμελούς οικογένειας γνωρίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις ανάγκες των Ηρακλειωτών.

Στη δήλωσή του ο Βασίλης Παρασύρης αναφέρει: “Πιστεύω σταθερά ότι σε έναν τόπο έρχεται η πρόοδος όταν συνενώνονται δυνάμεις και ενώνονται άνθρωποι που αγαπούν την πόλη, τα χωριά και τις γειτονιές τους. Ύστερα από τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό 3.7.5. στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ύστερα από αρκετές συναντήσεις με ανθρώπους που συμπορευόμαστε τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη». Παρακολουθώντας τους τελευταίους μήνες τη δράση όλων των υποψήφιων Δημάρχων, τις προγραμματικές τους θέσεις αλλά και τη δυναμική και την αξιοπιστία των συνδυασμών που καταρτίζονται, θεωρώ πως ο Αλέξης Καλοκαιρινός εγγυάται την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας. Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση όλων των Ηρακλειωτών. Ένα Ηράκλειο που θα αναπτύσσεται από το παραλιακό μέτωπο μέχρι τα χωριά του Τεμένους, της Παλιανής, του Γοργολαϊνίου και την Αλικαρνασσό είναι υπόθεση όλων μας.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση