HomeHL-PsilaΜαμά δώρισε τη μήτρα της στην αδερφή της για να μπορέσει να κάνει παιδιά

Μαμά δώρισε τη μήτρα της στην αδερφή της για να μπορέσει να κάνει παιδιά

Μια γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών έκανε στην αδερφή της ένα πολύτιμο δώρο: την ευκαιρία να γίνει κι εκείνη μια μέρα μαμά που τόσο πολύ επιθυμεί!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, οι δύο αδερφές προχώρησαν στην πρώτη μεταμόσχευση μήτρας που έγινε στην Μ. Βρετανία και, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γιατρών, όλα πήγαν καλά.

Η 34χρονη που γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που δεν αφήνει τη μήτρα να αναπτυχθεί, πλέον έχει την ευκαιρία να ζήσει το θαύμα της μητρότητας και ελπίζει πως θα κάνει όχι ένα αλλά δύο παιδιά!

Η κατά 6 χρόνια μεγαλύτερα αδερφή της, μητέρα δύο μικρών παιδιών, αποφάσισε να δωρίσει στην αδερφή της τη μήτρα της (και μαζί την ευκαιρία να τεκνοποιήσει), καθώς αυτό θα την έκανε ευτυχισμένη.

Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, οι γιατροί αφαίρεσαν τη μήτρα, τον τράχηλο και τις σάλπιγγες από τη δότρια σε μια επέμβαση που κράτησε 8 ώρες και 12 λεπτά, και τα τοποθέτησαν στην αδερφή της, σε ένα χειρουργείο που διήρκησε 9 ώρες και 20 λεπτά.

Όλα πήγαν καλά και δέκα μέρες μετά την επέμβαση, η λήπτρια επέστρεψε στο σπίτι της έτοιμη να ξεκινήσει τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση