HomeHL-Psila4χρονη κέρδισε τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και δεν σταματά να χαμογελά!

4χρονη κέρδισε τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και δεν σταματά να χαμογελά!

Share twitter sharing button Tweet messenger sharing button Share whatsapp sharing button Share pinterest sharing button Pin sharethis sharing button Share Ένα 4χρονο κοριτσάκι κέρδισε μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και, σε λιγότερο από ένα χρόνο, χτύπησε το «καμπανάκι της νίκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι αξονικές τομογραφίες έδειξαν έναν όγκο και μια κύστη να καταλαμβάνουν ολόκληρη την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου της.

Η μικρή Mila, είχε έναν επιθετικό και ταχέως αναπτυσσόμενο κακοήθη όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί.

Μετά από την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς του 3χρονου τότε κοριτσιού πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει ο καρκίνος.

Έτσι, η γενναία Mila υποβλήθηκε σε έναν νέο τύπο χημειοθεραπείας, χρήσιμη για τη θεραπεία όγκων που βρίσκονται κοντά σε ζωτικά όργανα αλλά δεν έχουν προλάβει να εξαπλωθούν, και έναν χρόνο μετά την πρώτη διάγνωση χτύπησε το «καμπανάκι της νίκης».

Το 4χρονο κορίτσι θα πρέπει να υποβάλλεται σε συχνές εξετάσεις για τα επόμενα δέκα χρόνια, αλλά φαίνεται να μην πτοείται.

Το χαμόγελο είναι χαραγμένο στο πρόσωπό της και, παρά το μικρό της ηλικίας της, δήλωσε ευτυχισμένη που κρατήθηκε στη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση