HomeHL-TOPΣτα χέρια της αστυνομίας ο 22χρονος δράστης

Στα χέρια της αστυνομίας ο 22χρονος δράστης

Παραδόθηκε στις αρχές την ώρα που ο 29χρονος ανακτά δυνάμεις στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών παραδόθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 23/8, ο 22χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 29χρονου Νίκου  στην περιοχή της Μεσαράς.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα στις αρχές του μήνα στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο 29χρονος Νίκος είχε δεχθεί πυροβολισμό από τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευθεί επί σειρά ημερών στο νοσοκομείο και μάλιστα στην εντατική. Παρεμπιπτόντως, η παράδοσή του στην αστυνομία «συνέπεσε» με την μεταφορά του 29χρονου στη νευροχειρουργική και την ανάκτηση της κίνησης και ομιλίας του.

Για τον νεαρό που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η παράδοση του 22χρονου στο αστυνομικό μέγαρο  -μάλιστα έφτασε με ένα φορτηγάκι 4Χ4 (φωτογραφίες)- αναμένεται να οδηγήσει στη διερεύνηση των ακριβών κινήτρων πίσω από την επίθεση που σημάδεψε την τοπική κοινωνία. Οι αρχές εξετάζουν πλήθος στοιχείων και πληροφοριών προκειμένου να φέρουν στο φως τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε αυτή τη βίαιη ενέργεια.

ikona_viber_2023-08-23_12-43-06-132

Διαφήμιση
Διαφήμιση