HomeHL-9Φυλή: Προς Πάρνηθα η φωτιά – Νέο 112 για Άγιο Ιωάννη Ρώσο και Ντάρδιζα

Φυλή: Προς Πάρνηθα η φωτιά – Νέο 112 για Άγιο Ιωάννη Ρώσο και Ντάρδιζα

Στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων όσοι έχουν ανάγκη φιλοξενίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα λίγο πριν τις 12:00 στην περιοχή της Φυλής στην Αττική, αυτή τη στιγμή συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη. Η φωτιά πέρασε μέσα από τον οικισμό της Χασιάς και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια στην περιοχή του Αγίου Κυπριανού, ενώ απειλήθηκε και ο ιερός ναός. Αυτή τη στιγμή το κύριο μέτωπο ανεβαίνει προς την Πάρνηθα όπου θα κατευθυνθεί είτε προς το Δρυμό είτε προς το Μενίδι.

Το απόγευμα στάλθηκε νέο μήνυμα 112 στους κατοίκους των περιοχών Άγιος Ιωάννης Ρώσσος και Ντάρδιζα να εκκενώσουν προς το κέντρο του Μενιδίου.

Νωρίτερα σήμερα είχαν εκκενωθεί οι περιοχές Άνω Λιοσίων, Πανοράματος, Γεννηματά και Κανάλα με μήνυμα από το 112.

Το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι το Δημαρχείο ‘Ανω Λιοσίων οργανώνεται από τη δημοτική Αρχή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν ανάγκη φιλοξενίας λόγω της φωτιάς. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Φυλής, έχει οργανωθεί ομάδα για να υποδέχεται όσους έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους λόγω της εκκένωσης και δεν έχουν πού να πάνε.

«Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Φυλής που λόγω της εκκένωσης έχουν ανάγκη φιλοξενίας, να μεταβαίνουν στο Δημαρχείο ‘Ανω Λιοσίων, όπου έχει οργανωθεί ομάδα υποδοχής», ανέφερε συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

ertnews.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση