HomeHL-9Απόπειρα κλοπής σε κατάστημα ρούχων στη Σταλίδα από 70χρονη γυναίκα που μιλούσε γαλλικά – Βίντεο

Απόπειρα κλοπής σε κατάστημα ρούχων στη Σταλίδα από 70χρονη γυναίκα που μιλούσε γαλλικά – Βίντεο

Ιδιοκτήτρια καταστήματος αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της προσπάθειας κλοπής και την αναπάντεχη αντίδραση της ύποπτης 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απόπειρα κλοπής προχθές που πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάστημα ρούχων στη Σταλίδα κατέληξε σε μια αναπάντεχη και ασυνήθιστη κατάσταση.

Μια γυναικα άνω των 70 ετών που μιλούσε γαλλικά…. επισκέφτηκε την Κρήτη για τις διακοπες της και μαζί με τα αξιοθέατα αποφάσισε να παρει και μερικά σουβενιρ μαζί της …. χωρίς όμως να τα πληρωσει.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που έκανε γνωστά τα συμβάντα μέσω καταγγελίας στο Cretapost, η ύποπτη πελάτισσα είχε σκοπό να κλέψει δύο φορέματα.

Όπως περιγράφει η ιδιοκτήτρια, το ένα φόρεμα το πήρε με το κρεμαστάρι, ενώ το δεύτερο το αφαίρεσε από τον ίδιο κρεμαστάρι. Ακολούθησε το δοκιμαστήριο, και όταν η γυναίκα βγήκε από αυτό, κρατούσε στα χέρια της ένα μεγάλο νούμερο φορέματος που είχε πάρει με το κρεμαστάρι. Με την ερώτηση από την ιδιοκτήτρια για το μέγεθος του, η ύποπτη απάντησε στα γαλλικά.

Η ιδιοκτήτρια λοιπόν εντόπισε ότι το δεύτερο φόρεμα αξίας 90 ευρώ, που είχε πάρει μαζί της, για να το δοκιμάσει, εξαφανίστηκε από το δοκιμαστήριο. Προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη στην ιδιοκτήτρια, το φόρεμα ανακαλύφθηκε στην τσάντα της 70χρονης γυναίκας.  Ωστόσο, η αντίδραση της γυναίκας ήταν να επιμένει μόνο στα γαλλικά, ενώ αρνιόταν να παράσχει εξηγήσεις σε άλλη γλώσσα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ενισχύει την ανάγκη για προσοχή και συνεχή παρατήρηση σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Η ιδιοκτήτρια καταστήματος επισημαίνει ότι ακόμα και οι απλές καθημερινές καταστάσεις μπορούν να κρύβουν αναπάντεχες εξελίξεις και να αναδείξουν την ανάγκη για επαγρύπνηση και προφύλαξη. Η ύποπτη γυναίκα αποχώρησε τελικά από το κατάστημα χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει κάποιο φόρεμα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση