HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο κρητικό γλέντι της Α.Ε.Κατσαμπά ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Στο κρητικό γλέντι της Α.Ε.Κατσαμπά ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Δείτε εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ετήσια χοροεσπερίδα της Α.Ε.Κατσαμπά παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης. Οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και κάτοικοι της ιστορικής περιοχής υποδέχθηκαν με θέρμη τον επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ο προαύλιος χώρος του 13ου και 42ου δημοτικού σχολείου στο Κατσαμπά γέμισε ασφυκτικά με δημότες που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια των διοργανωτών.

Με αφορμή την παρουσία του στο κρητικό παραδοσιακό γλέντι που στήθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης υποστήριξε,

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και κάτοικοι της περιοχής. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Ο αθλητισμός σήμερα συνάντησε την παράδοση του τόπου μας. Δεσμεύομαι, ότι θα καταβάλω την επομένη των εκλογών και εφόσον εκλεγώ Δήμαρχος κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των σωματείων του Ηρακλείου».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Μιχάλης Καραμαλάκης ήταν αυτός που απένειμε την τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γεώργιο Γιάννικα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση