HomeHL1-GreeceΚλείνει αυτή την στιγμή η Εγνατία Οδός – Πώς διεξάγεται η κίνηση προς Κήπους

Κλείνει αυτή την στιγμή η Εγνατία Οδός – Πώς διεξάγεται η κίνηση προς Κήπους

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα του «112» σε τέσσερις περιοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To «112» απέστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους τεσσάρων περιοχών της Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της πυρκαγιάς που «ξέσπασε» το πρωί (19/08).

Συναγερμός σήμανε το πρωί (19/08) στην Πυροσβεστική, για φωτιά στην περιοχή Μελία της Αλεξανδρούπολης. Αμέσως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Το μήνυμα από το «112» εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Μέλι, Νίψα, Πεύκα και Λουτρός και αναφέρει «να βρίσκεστε σε ετοιμότητα και να ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Πυροσβεστικά αεροπλάνα στην πυρκαγιά Αλεξανδρουπολης

Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 3 πεζοπόρα τμήματα, 10 οχήματα και από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά καίει σε καλλιέργειες και δέντρα και δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Κλείνει η Εγνατία Οδός λόγω της φωτιάς στην περιοχή – Μέσω Φερών η κίνηση οχημάτων

Κλείνει αυτή την στιγμή η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα έως τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης, λόγω των πυκνών καπνών από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ και συνεχίζει να καίει στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πυλαίας και Μελίας.

Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς Αλεξανδρούπολη, θα διεξάγεται από την εθνική οδό Φερών-Αλεξανδρούπολης, μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα για τους οδηγούς.

Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον Πυλαίας – Φερών Έβρου, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Evrosnews.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση