HomeHL-9Ανάκαμψη για τον 29χρονο Νίκο: Η Δύναμη της επιβίωσης

Ανάκαμψη για τον 29χρονο Νίκο: Η Δύναμη της επιβίωσης

Η ανατρεπτική ιστορία του νεαρού που κατάφερε να κερδίσει τη ζωή του πίσω

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ιστορία του 29χρονου Νίκου που κατάφερε να επιβιώσει από ένα αδιανόητο περιστατικό προκαλεί δέος και θαυμασμό. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος χτυπήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι, έδειξε ασύλληπτη δύναμη και αυτοθυσία καθώς πάλεψε για τη ζωή του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Βενιζελείου, όπου δίχως καμία αμφιβολία, οι γιατροί ήταν αφοσιωμένοι στην πάλη για τη ζωή του.

Αρκετές ημέρες πέρασαν, και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην εντατική, ο νεαρός αντιμετώπισε ανυπέρβλητες δυσκολίες. Η φροντίδα και η ανθρώπινη συνδρομή παίξανε καθοριστικό ρόλο στην ανάρρωσή του. Χθες, μετά από αρκετές μέρες στην εντατική, ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο επόμενος σταθμός στη διαδρομή της ανάρρωσής του είναι η νευροχειρουργική του Βενιζελειου. Μεταφέρθηκε σε αυτήν την Κλινική, όπου ειδικοί θα αξιολογήσουν τον τραυματισμό του και τη δυνατότητα αφαίρεσης της σφαίρας. Οι γιατροί θα καθορίσουν την καλύτερη πορεία δράσης για τον νεαρό με την αγαστή συνεργασία της οικογένειάς του.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση